ABOER I FOKUS
© gettyimages

Kom udenfor

Hjemmet

At planlægge en picnic er en fantastisk måde at samle venner og familie, nyde naturen og spise hjemmelavet mad på. Hvis I skal på stranden eller i den lokale park, er her tre opskrifter, som er nemme at lave, men alligevel vil imponere.

 Tærte med bær

Den lækre balance mellem sødmen, mørdejen og fyldet gør denne tærte til en sikker favorit.

  1. 225 g hvedemel

  2. 110 g smør

  3. 80 g sukker

  4. 1æg

  5. 1–2 spsk æg pisket i koldt vand

  6. egg wash

  7. 300 g kirsebær uden sten

  8. 225 g hindbær

  9. 225 g blåbær

  10. 150 g jordbær, hakkede

  11. 175 g sukker

  12. 40 g majsmel

  13. 2spsk citronsaft

1) Bland mel, smør og sukker i en foodprocessor. Tilføj æg og vand, så der formes en dej. Afkøl i 30 min.

2) Fyld dejen i en tærteform (gem den overskydende dej). Prik dejen med en gaffel, og bag (med papir og bønner) ved 180°C i 15 mins. Fjern papir og bønner, bag i 5 min. Tag ud og afkøl.

3) Kog frugten i en iCook™-stegepande i 10 min. Tilføj sukker, majsmel og citronsaft. Når det er blevet tykkere, lægges det på dejen med en ske.

4) Dæk tærten med et gitter lavet af den overskydende dej. Pensl med de piskede æg, bag i 20 min.

iCook Family Set hjælper med at skabe næringsrige picnicretter via en tilberedningsproces med lavt væskeforbrug, som forsegler de vigtige næringsstoffer. De tre blandeskåle er fantastiske til at transportere madvarer udendørs.

Flettebrød

Dette flettebrød, som er det perfekte tilbehør til picnicsalater, er proppet med lækre ingredienser og smag.

  1. 250 ml varmt vand

  2. 2 tsk tørgær

  3. 375 g hvedemel

  4. 1,5 spsk olivenolie

  5. 1 tsk salt

  6. 6 skiver skinke

  7. 390 g ost, revet

  8. 1 basilikum

  9. piskede æg

1) Bland vandet med gæret i en iCook-skål, vent 10 min. til det skummer. Tilføj mel, olie og salt. Ælt dejen til den bliver glat. Læg den i en skål, dæk med et viskestykke og lad den hæve et lunt sted i 1 time.

2) Rul dejen ud i et rektangel på 45 x 30 cm. Dæk med skinke, ost og basilikum. Rul den lange ende af dejen over fyldet, og tryk sammen for at forsegle. Læg på en smurt bageplade.

3) Skær ud i 2 og tryk for at forsegle enderne. Flet delene sammen, form som en krans og forsegl enderne. Vent 30 min.

4) Pensl med æggene, bag ved 200°C i 30 min.

Bagte ferskener

Disse bagte ferskener i sprødt wienerbrød med kanel er fyldt med saftig sødme.

  1. 325 g hvedemel

  2. 80 g sukker

  3. 175 g smør, koldt og i tern

  4. 2 æggeblommer

  5. 1–2spsk isvand

  6. 6 ferskener

  7. 2 kanelstænger, delt i "stænger"

  8. 1/2tsk stødt kanel

  9. pisket

1) Bland mel, sukker og smør i en foodprocessor. Tilføj æg og vand, så der formes en dej. Afkøl 1 time.

2) Skær dejen ud i seks cirkler, dæk ferskenerne og forsegl i toppen.

3) Skær “blade” af den overskydende dej og sæt dem på ferskenerne. Sæt kanel“stænglerne” på.

4) Sæt på en bageplade. Pensl med piskede æg, strø med sukker og kanel, bag ved 160°C i 35 min.

Vi anvender cookies for at kunne tilbyde dig den bedste oplevelse på vores website. Cookies er filer, der gemmes i din browser og bruges til at hjælpe med at gøre din oplevelse på nettet mere personlig.

Hvis du derfor fortsætter med at anvende vores website uden at ændre indstillingerne, accepterer du brugen af cookies.

Jeg er indforstået