At planlægge en picnic er en fantastisk måde at samle venner og familie, nyde naturen og spise hjemmelavet mad på. Hvis I skal på stranden eller i den lokale park, er her tre opskrifter, som er nemme at lave, men alligevel vil imponere.
Tærte med bær
Den lækre balance mellem sødmen, mørdejen og fyldet gør denne tærte til en sikker favorit.

225 g hvedemel
110 g smør
80 g sukker
1æg
1–2 spsk æg pisket i koldt vand
egg wash
300 g kirsebær uden sten
225 g hindbær
225 g blåbær
150 g jordbær, hakkede
175 g sukker
40 g majsmel
2spsk citronsaft
1) Bland mel, smør og sukker i en foodprocessor. Tilføj æg og vand, så der formes en dej. Afkøl i 30 min.
2) Fyld dejen i en tærteform (gem den overskydende dej). Prik dejen med en gaffel, og bag (med papir og bønner) ved 180°C i 15 mins. Fjern papir og bønner, bag i 5 min. Tag ud og afkøl.
3) Kog frugten i en iCook™-stegepande i 10 min. Tilføj sukker, majsmel og citronsaft. Når det er blevet tykkere, lægges det på dejen med en ske.
4) Dæk tærten med et gitter lavet af den overskydende dej. Pensl med de piskede æg, bag i 20 min.
iCook Family Set hjælper med at skabe næringsrige picnicretter via en tilberedningsproces med lavt væskeforbrug, som forsegler de vigtige næringsstoffer. De tre blandeskåle er fantastiske til at transportere madvarer udendørs.
Flettebrød
Dette flettebrød, som er det perfekte tilbehør til picnicsalater, er proppet med lækre ingredienser og smag.

250 ml varmt vand
2 tsk tørgær
375 g hvedemel
1,5 spsk olivenolie
1 tsk salt
6 skiver skinke
390 g ost, revet
1 basilikum
piskede æg
1) Bland vandet med gæret i en iCook-skål, vent 10 min. til det skummer. Tilføj mel, olie og salt. Ælt dejen til den bliver glat. Læg den i en skål, dæk med et viskestykke og lad den hæve et lunt sted i 1 time.
2) Rul dejen ud i et rektangel på 45 x 30 cm. Dæk med skinke, ost og basilikum. Rul den lange ende af dejen over fyldet, og tryk sammen for at forsegle. Læg på en smurt bageplade.
3) Skær ud i 2 og tryk for at forsegle enderne. Flet delene sammen, form som en krans og forsegl enderne. Vent 30 min.
4) Pensl med æggene, bag ved 200°C i 30 min.
Bagte ferskener
Disse bagte ferskener i sprødt wienerbrød med kanel er fyldt med saftig sødme.

325 g hvedemel
80 g sukker
175 g smør, koldt og i tern
2 æggeblommer
1–2spsk isvand
6 ferskener
2 kanelstænger, delt i "stænger"
1/2tsk stødt kanel
pisket
1) Bland mel, sukker og smør i en foodprocessor. Tilføj æg og vand, så der formes en dej. Afkøl 1 time.
2) Skær dejen ud i seks cirkler, dæk ferskenerne og forsegl i toppen.
3) Skær “blade” af den overskydende dej og sæt dem på ferskenerne. Sæt kanel“stænglerne” på.
4) Sæt på en bageplade. Pensl med piskede æg, strø med sukker og kanel, bag ved 160°C i 35 min.