ABOER I FOKUS
© ©GETTY IMAGES / HERO IMAGES

Få gang i madlavningen

Hjemmet

Prøv tre lækre opskrifter

Tyrkiet har en spændende og fascinerende kultur – en fusion af europæiske og mellemøstlige skikke og traditioner. Denne mangfoldighed afspejles i de lokale kulinariske lækkerier med skønne retter, der byder på noget for enhver smag. Landet nyder godt af et middelhavsklima, som er perfekt til dyrkning af en række friske frugter og grøntsager – og til at spise udendørs. Det er ikke mærkeligt, at turisterne elsker det! Fire ABOer fra Tyrkiet deler med stolthed deres livretter med dig, så du kan tilberede dem med produkter fra iCook™. Prøv dem, og spis dem udendørs med dine gæster til sommer. Ligesom i Tyrkiet!

Fusilli med kylling og soltørrede tomater


Sværhedsgrad: mellem. Anvendte iCook-produkter: 4L Stock Pot with Lid; 5-Piece Knife Set; Mixing Bowl

Ingredienser: 300 g fusillipasta; 10 soltørrede tomater; 300 g kyllingefilet; 6 store champignoner; 3 fed hvidløg; 200 ml fløde; salt og peber; 3 glas vand

Fremgangsmåde

  1. Skær kyllingefileten ud i store stykker med iCook Santoku Knife, hak hvidløget fint, skær champignonerne og de soltørrede tomater i halve.

  2. Varm iCook 4L Stock Pot op, og tilføj olivenolie. Steg, indtil kyllingen får en gylden farve. Tilføj hvidløg og soltørrede tomater, rør rundt. Rør champignonerne i.

  3. Tilsæt vand, salt og peber, kog op og rør fløden i. Tilføj den italienske fusillipasta. Lad det simre i 30 minutter, og rør regelmæssigt, indtil fløden bliver tykkere.

Orhan siger: “Ingredienserne i denne ret fungerer så godt sammen, og pastaen bliver tilberedt uden at koge, så den suger al smagen til sig. Jeg laver denne ret til aftensmad et par gange om måneden - og den er perfekt til iCook-demonstrationer!”

Lammekoteletter, artiskokker og fyldte vinblade

Sværhedsgrad: mellem. Anvendte iCook-produkter: 5-Piece Knife Set; Multi-Purpose Shears; Mixing Bowl; 8L Stock Pot with Lid

Ingredienser: 6 lammekoteletter; 6 artiskokker i skiver; 300 g hakket oksekød; 2 løg; 200 g ris; 100 g fin bulgur; ½ bundt persille; 200 g vinblade; 1 tomat (hakket); 1 dessertske spidskommen; 1 teske gurkemeje; 1 spiseske tomatsauce; 110 ml olivenoile; 2 fed hvidløg; salt; sort peber

Fremgangsmåde

  1. Hak oksekød, løg, hvidløg og tomater med iCook-kniven, og klip persille med Multi-Purpose Shears.

  2. Bland det hele sammen med bulgur, ris, krydderier, salt, peber og olivenolie i blandeskålen.

  3. Ælt i 10–15 minutter, fyld og rul vinbladene.

  4. Placer tre lammekoteletter i iCook Stock Pot. Læg artiskokker ovenpå, efterfuldt af to lag vinblade og derefter igen lammekoteletter og artiskokker og to lag vinblade mere.

  5. Tilføj olivenolie og tomatsauce.

  6. Tilbered ved høj varme på komfuret, lad derefter simre i 40 minutter.

Nurhan siger: “Til demonstrationer er det perfekt at vise, hvordan tre ingredienser, som normalt har forskellige tilberedningstider, kan tilberedes i én gryde fra iCook. Jeg laver denne ret til særlige lejligheder, da mine gæster elsker den!”

Salat af sortøjede bønner med granatæble

Sværhedsgrad: let. Anvendte iCook-produkter: 5-Piece Knife Set; 4L Stock Pot with Lid

Ingredienser 165 g sortøjede bønner (drænet vægt); 3 håndfulde salatblade; ¼ rødkålshoved; 3 spiseskeer granatæblekerner; 2 spiseskeer valnødder; 2 teskeer Modena balsamicoeddike; 2 teskeer olivenolie; salt; citron; kanel; spidskommen

Fremgangsmåde

  1. Kog bønnerne i iCook 4L Stock Pot med en smule vand i 30 minutter, hæld dem derefter i blandeskålen.

  2. Lad bønnerne køle af, hak salatblade og rødkål med iCook-knivene. Tilsæt det til gryden med granatæble og valnødder.

  3. Rør citron, olivenolie, Modena balsamicoeddike, salt, kanel og spidskommen i, tilsæt salt og peber efter smag.

Nuran og Şule siger: “Den er nem at tilberede og fuld af proteiner. Sortøjede bønner, som koges i en iCook-gryde, bevarer deres smag og vitaminer.Vi laver den mindst en gang om måneden, og den er perfekt til at vise, hvordan man kan lave et sundt måltid med iCook, og hvordan knivene hakker grøntsagerne perfekt.”

Vi anvender cookies for at kunne tilbyde dig den bedste oplevelse på vores website. Cookies er filer, der gemmes i din browser og bruges til at hjælpe med at gøre din oplevelse på nettet mere personlig.

Hvis du derfor fortsætter med at anvende vores website uden at ændre indstillingerne, accepterer du brugen af cookies.

Jeg er indforstået