ABOER I FOKUS

Smagen af Rumænien

Hjemmet

Udvid dit madlavningsrepertoire med vores rumænske ABOers livretter

I den første udgave af vores nye interaktive opskriftfunktion deler ABOer fra smukke Rumænien deres favoritopskrifter og iCookTM-tips. Klar til at tænderne løber i vand? Så går vi i gang.

En smeltedigel af smag

Selvom Rumænien måske er mest kendt for sine fortryllende middelalderbyer, fæstninger og, selvfølgelig, legenden om Dracula, byder landet også på et spændende køkken. Med en lang historie med kulturelle udvekslinger låner det rumænske køkken fra sine naboer, og verden i det hele taget, og byder på sin egen karakteristiske smag, mens det samtidig finder international inspiration.

Vores rumænske ABOer deler deres favoritopskrifter og giver tips til, hvordan retterne bedst tilberedes – og demonstreres – for kunder og potentielle ABOer med køkkenudstyr fra iCook.

En traditionsrig skive

Sapphire-ABOerne Maria og Ioan Preliocean fra den charmerende landsby Hordonic de Jos i Suceava i Rumænien deler en gammel familiefavorit: luftigt brød lavet på komfuret med iCook Family Prestige Set.

“Vi laver det her brød mindst en gang om ugen og serverer det med andre opskrifter,” siger de og tilføjer, at selvom brødet traditionelt set laves i ovnen, foretrækker de at gøre klassikeren endnu bedre med iCook-produkter.

“Når brødet laves på denne måde, smager det meget anderledes og meget bedre,” siger de. ”Vi synes, at denne opskrift skal have mere end fem stjerner (i smag), og den er perfekt til at demonstrere iCook-produkternes egenskaber.”

Rumænsk brød lavet på komfur

Du kan downloade denne opskrift som PDF til print eller som ePub til brug med din foretrukne eBook app eller til at gemme på din mobile enhed.

Eksotisk tilpasning

For Cornel Robu – Emerald-ABO i Rumænien og Pearl-ABO i Italien – som kommer fra den rumænske by Braila, er en nem tilberedning vigtig.

“En lang demonstration foran en hel gruppe kan blive kedelig,” forklarer han. Derfor er hans favorit surt og sødt kalvekød med østershatte og risnudler.

“Når du har alle ingredienser klar, tager tilberedningen kun 30 minutter,” siger han, “og under tilberedningen taler vi om fordelene ved iCooks køkkenudstyr og bruger en videoprojektor til at vise billeder.”

Opskrift på surt og sødt kalvekød

Du kan downloade denne opskrift som PDF til print eller som ePub til brug med din foretrukne eBook app eller til at gemme på din mobile enhed.

Vi anvender cookies for at kunne tilbyde dig den bedste oplevelse på vores website. Cookies er filer, der gemmes i din browser og bruges til at hjælpe med at gøre din oplevelse på nettet mere personlig.

Hvis du derfor fortsætter med at anvende vores website uden at ændre indstillingerne, accepterer du brugen af cookies.

Jeg er indforstået