ABOER I FOKUS
© Getty Images

Smagen af Tyskland

Hjemmet

ABOer i Tyskland giver os opskrifterne på deres livretter

I anden ombæring af vores nye interaktive indslag om madopskrifter giver ABOer fra vores naboland Tyskland os opskrifterne på deres livretter og tip til madlavning med iCookTM. Klar til traditionel mad med masser af smag? Velbekomme.

Ægte tysk Gemütlichkeit

Lige fra sprødt panerede schnitzler, en solid omgang svineskank, langtidsstegt and, rødkål, syrlig kartoffelsalat og fisk i flager til pølser af alle slags mangler det tyske køkken hverken smag, karakter eller varme. Gemütlichkeit mærker man ikke bare i smagen af tyskernes mange retter, det er også vores naboers svar på hygge, og den går igen i tilberedningen og glæden ved maden. Tre af vores ABOer fra det tyske deler hjertens gerne opskrifterne på deres livretter med os samt tip til, hvor de bedst tilberedes med iCook-køkkenudstyr.

En festlig traditionel livret

Alexandra Klass er ABO med 6% og bor i Krefeld nord for Düsseldorf. Når hun holder af festlig vintermad, er det ikke kun, fordi det skal smage lækkert i de traditionelle smagsvarianter, det skal også være hurtigt at tilberede. - Her er en nem opskrift, fortæller hun, nemlig livretten i hendes familie, en festlig gullasch med dumplings, salat og pære med tranebærfyld. Selvom retten er nemt tilberedt, giver hun den fem ud af fem stjerner til enhver tid.

Den gode smag og nemme tilberedning skyldes en traditionel opskrift, som Alexandra har tilpasset og tilbereder i iCook-wokken med VITALOK™. - Jeg behøver ikke være bange for, at maden brænder på, og der er mindre at vaske op, fortæller hun.

Festlig gullasch med dumplings, vårsalat og pære med tranebærfyld

Download opskriften her som PDF / ePub

Fedtfattig variant af middelhavsret

Ifølge Nicole Oechsle, der er Diamond og bor i den lille hyggelige by Mietingen i det sydlige Tyskland, skal den perfekte ret have den rette balance. En af hendes livretter er oksefilet med middelhavsgrønsager og fedtfattige käsespätzle, som kombinerer solid traditionel tysk kost med lette middelhavsgrønsager og fedtfattige æggenudler med ost. - Det er en af mine livretter, som er meget nem at lave, fortæller Nicole.

Oksefilet med middelhavsgrønsager og fedtfattige käsespätzle

Download opskriften her som PDF / ePub

Masser af smag og fin balance

Mad i balance med super lækker smag, nem at tilberede og med sunde ingredienser – for ABOerne, og veninderne, Julia Weber (Pearl) og Natalie Goldbeck (Platinum) er det definitionen på det perfekte festlige måltid. De bor i Aschaffenburg, der ubeskedent kalder sig Tysklands bedste by, og deres livret, en skønt duftende rødbedesuppe med tørrede figner og hasselnødder, er ikke bare en leg at tilberede, men også super sund.

- Det er nemt. Virkelig nemt, fortæller Julia Weber med et smil om opskriften, som hun bruger to Amway-varemærker – iCook og bodykey by NUTRIWAYTM – til at tilberede. - Det er bare den bedste opskrift, tilføjer Natalie Goldbeck. - Det er hurtigt, velsmagende og sundt!

Festlig rødbedesuppe med tørrede figner og hasselnødder

Download opskriften her som PDF / ePub

Vi anvender cookies for at kunne tilbyde dig den bedste oplevelse på vores website. Cookies er filer, der gemmes i din browser og bruges til at hjælpe med at gøre din oplevelse på nettet mere personlig.

Hvis du derfor fortsætter med at anvende vores website uden at ændre indstillingerne, accepterer du brugen af cookies.

Jeg er indforstået