Favoritter (0) 0 Favoritter

Din favoritliste er tom!

Tak! Dine favoritter er blevet overført til indkøbskurven

ABOER I FOKUS
© Getty Images

Prøv dette nye bud på en traditionel gryderet

Hjemmet

Med den kolde tid bag os er det tid til lettere retter med årstidens friske råvarer fulde af velsmagende næringsstoffer

Foråret byder på årets første friske grønsager og urter. De er altid fulde af smag og med masser af næringsstoffer. Og oven på vinterens tungt nærende måltider er det rart at kunne gå over til lettere og sundere retter.

I opskriften på vores Forårsgryderet er der masser af grønsager og friske urter, som er fulde af næringsstoffer og giver god smag til denne ret. Det er ikke blot en velsmagende ret, du kan også spise den med god samvittighed. Med denne opskrift gøres en traditionelt tungt nærende gryderet til en lettere og velsmagende forårsret. Retten kan desuden nemt tilberedes som en vegansk variant.

© StockFood / Bauer Syndication

iCook-køkkenudstyr er velegnet til tilberedning ikke blot af denne ret, men til mange andre retter. Med Vitalok-tilberedningsmetoden bevarer grønsagerne mere af deres næringsstoffer og smag. Væskeforseglingen bevarer op til en tredjedel flere essentielle vitaminer og mineraler end traditionelle tilberedningsmetoder, foruden struktur, farve og smag. Den gode nyhed er, at vi kører en lynkampagne i foråret med 12 % rabat på iCook-sæt i perioden 17. til 24. marts.

Hvis du kunne tænke dig at lave en ret med forårets skønneste og mest velsmagende råvarer, er denne opskrift et nyt og lækkert bud på en traditionel gryderet. Der er rigelig mad til 4 personer.

Vi anvender cookies for at kunne tilbyde dig den bedste oplevelse på vores website. Cookies er filer, der gemmes i din browser og bruges til at hjælpe med at gøre din oplevelse på nettet mere personlig.

Hvis du derfor fortsætter med at anvende vores website uden at ændre indstillingerne, accepterer du brugen af cookies.

Jeg er indforstået