ABOER I FOKUS

Lav mad på den nemme måde

Varige forbrugsgoder til hjemmet

Amway lancerer iCook 7-ply Wok op til julens festligheder.

Den traditionelle wok er en gryde med en kuppelformet bund, hvis oprindelse kan dateres tilbage til Kina mellem det 10. og 13. århundrede. Grydens usædvanlige form betød, at den kunne opvarmes jævnt, og fødevarer kogte hurtigere. Det var vigtigt for folk, der havde begrænset mad og brænde.

Tilpasset til det moderne køkken

Amway har taget denne hævdvundne gryde og opdateret den til det 21. århundrede. Det første, du lægger mærke til i designet af den nye iCook™ Wok, er, at den har en flad bund i modsætning til den traditionelle, kuppelformede wok. Wokken er fremstillet til det moderne køkken, hvor der ikke længere laves mad over åben ild. Den flade bund er designet til brug på el, gas, keramik og induktionskogeplader. Wokkens konstruktion med flere lag i rustfrit stål og aluminium giver en jævn varmefordeling, som gør madlavningen hurtigere, hvilket giver energibesparelser. Desuden benytter wokken, ligesom alt iCook køkkengrej, madlavningsmetoden VITALOK™ * til at holde på næringsstoffer, farve og smag. Den enormt alsidige iCook-wokken kan bruges til alt fra stegning, pochering, braisering og ristning til dampkogning.

Gratis tilbehør

iCook 7-ply Wok leveres med en dampindsats til dampkogning af grøntsager eller fisk, og lotusblomst-indsats til at holde maden varm, mens du tilbereder andre ingredienser.

Aubergineruller med urter, gouda og hytteost

Når du nu kender til fordelene ved iCook Wok, hvorfor så ikke invitere vennerne på besøg, så de kan smage vores nye, appetitvækkende forret.


Ingredienser

2 mellemstore auberginer

AMWAY™ da Carapelli Extra Virgin Olive Oil

100 g revet goudaost

150 g hytteost

4 g hakket hvidløg

40 g hakkede valnødder

40 g hakket koriander, basilikum eller persille

3 g paprika og salt og peber efter smag

  1. Vask auberginerne og skær dem på langs i tynde skiver med iCook kokkekniv. Drys salt på skiverne og lad dem stå i 5 minutter. Skyl og tør.

  2. Hæld olie i iCook-wokken og varm olien op. Steg aubergineskiverne, indtil de får en brun overflade. Fjern aubergineskiverne og lad dem trække på et stykke køkkenrulle, så overskydende olie fjernes.

  3. Fyld: bland gouda og hytteost i en iCook-skål og tilsæt hvidløg, urter og valnødder. Tilsæt paprika og smag til med salt og peber.

  4. Smør fyldet på aubergineskiverne og rul dem sammen. Drys med krydderurter.

4 portioner


*VITALOK er kun muligt, hvis låget til iCook-wokken er lagt på

Vi anvender cookies for at kunne tilbyde dig den bedste oplevelse på vores website. Cookies er filer, der gemmes i din browser og bruges til at hjælpe med at gøre din oplevelse på nettet mere personlig.

Hvis du derfor fortsætter med at anvende vores website uden at ændre indstillingerne, accepterer du brugen af cookies.

Jeg er indforstået