ABOER I FOKUS

Årstidens opskrifter

Vitaminer & kosttilskud

Hver måned giver vi dig en ny, kreativ idé med All Plant Protein.

Prøv denne måneds opskriftsensation: Lækre skåle

  1. 300 g kvark eller smøreost

  2. 125 ml vanilje-yoghurt


  3. 1 skefuld NUTRIWAY™ All Plant Protein Powder

  4. 1 lille gul fersken (brug ½ fersken, hvis den er stor)

  5. 8 hindbær

  6. 2 makroner eller chokoladekiks

  7. kakaopulver som pynt

Hæld kvark og NUTRIWAY™ All Plant Protein Powder i en skål og pisk, indtil det er blødt og cremet. Tilføj vanilje-yoghurt og vend det sammen med en gummispatel. Skræl ferskenen og fjern stenen. Skær den i små stykker og blend den i en food processor. Hæld yoghurt/oste-cremen i 2 serveringsskåle, hæld ferskencoulis over og rør let rundt. Dekorer hver skål med 4 hindbær og 1 knust kiks. Drys kakaopulver over, hvis du har lyst.

2 portioner

Vælg sæsonens frugter; du kan purere abrikoser, sharonfrugter eller jordbær, og du kan erstatte hindbær med andre bær, du kan lide.

Vi anvender cookies for at kunne tilbyde dig den bedste oplevelse på vores website. Cookies er filer, der gemmes i din browser og bruges til at hjælpe med at gøre din oplevelse på nettet mere personlig.

Hvis du derfor fortsætter med at anvende vores website uden at ændre indstillingerne, accepterer du brugen af cookies.

Jeg er indforstået