ABOER I FOKUS

Ny genbrugsemballage, samme kvalitet

Vitaminer & kosttilskud

Tag på en lækker sommerskovtur med All Plant Protein og prøv den nyeste kreative og lækre opskrift: Marmelade med mandler.

Ny emballage, der er skånsom mod miljøet

NUTRIWAY™ All Plant Protein Powder, hvis kvalitet og omdømme har gjort det til et af vores mest populære produkter, bliver forbedret i år.
Vores specialister har designet en ny og mere moderne emballage i et materiale, som er mere i stil med udformningen af emballagen til de andre NUTRIWAY-kosttilskud.

Produktet ser anderledes ud rent æstetisk, men har nu desuden et praktisk håndtag samt et skruelåg, der gør det nemt at åbne og lukke produktet og sikrer friskhed efter åbning.
Emballagen er nu lavet af miljøvenligt genbrugsplast, så den kan sorteres som genbrugsaffald.
Du kan stadig nyde proteinernes samme høje kvalitet – nu blot på en mere miljøvenlig og frisk måde.

Bliv inspireret af denne nye emballage og nyd opskriften på marmelade med mandler.

Sommertid er skovturtid

Det er sommer og tid til at prøve noget nyt. Smør en lækker bærmarmelade på dine sandwich eller rundstykker – med et ekstra boost af protein! Denne lækre opskrift er en nyfortolkning af en gammel yndlingsspise blandt voksne og børn. Du kan også tilføje dine egne ingredienser og give din picnic-kurv et velsmagende boost!

Ingredienser
120 g hindbærmarmelade
1 skefuld NUTRIWAY™ All Plant Protein Powder
1 skefuld hakkede mandler
4 skiver fuldkornshvedebrød

Instruktioner
Bland marmeladen med en skefuld NUTRIWAY™ All Plant Protein Powder. Rist de hakkede mandler på en slip-let pande i 1 til 2 minutter, indtil de er let brune. Rist brødet. Smør marmeladen på det, drys med ristede mandler og server.

1 eller 2 portioner

Du kan vælge den marmelade, du har lyst til. Du kan også bruge hakkede pistacienødder i stedet for ristede mandler.

Vi anvender cookies for at kunne tilbyde dig den bedste oplevelse på vores website. Cookies er filer, der gemmes i din browser og bruges til at hjælpe med at gøre din oplevelse på nettet mere personlig.

Hvis du derfor fortsætter med at anvende vores website uden at ændre indstillingerne, accepterer du brugen af cookies.

Jeg er indforstået