ABOER I FOKUS

Årstidsopskrift: Bløde oste/yoghurt-boller

Vitaminer & kosttilskud

Bliv inspireret til sommerudflugterne med de nye NUTRIWAY All Plant Protein oste- og yoghurtboller.

Forbered dig på en sommer fyldt med dejlige oplevelser med NUTRIWAY™ All Plant Protein! Prøv vores seneste, lækre opskrift: oste- og yoghurtboller. De er et perfekt mellemmåltid på varme, solrige sommerdage, når du er på farten.
Findes der en bedre måde at nyde sommeren på end at pakke et dejligt, sundt mellemmåltid og tage på en spændende udflugt - eller bare slappe af? Som dagene bliver længere og solen varmere, er det et perfekt tidspunkt at drage fordel af årstiden og tilbringe lidt kvalitetstid med venner og familie.

Det perfekte sommer-mellemmåltid

Den seneste All Plant Protein Powder-opskrift er ideel at have med på skovturen, på stranden eller på legepladsen. Bollerne er nemme at bage og tage med - og så smager de himmelsk! Du kan variere alt efter smag med forskellige frø eller oste og dermed lave et helt igennem unikt sommer-mellemmåltid.

Ingredienser
1 æg
100 ml græsk yoghurt
1 teskefuld bagepulver
40 g mandelmel
1 skefuld NUTRIWAY™ All Plant Protein Powder
100 g revet emmentalerost eller en anden moden ost
salt & peber
Forskellige frø (græskar, kommen, hør, sesam...)

Instruktioner
Varm ovnen op til 180°. Læg bagepapir på en bageplade. I en stor skål piskes æg sammen med yoghurt. Tilføj bagepulver, mandelmel, NUTRIWAY™ All Plant Protein Powder, en knivspids salt, peber og revet ost. Når dejen er jævn sættes 15 skefulde dej på bagepladen. Drys hver bolle med frø og bag dem i 15 minutter, indtil de er let gyldne. Lad dem køle af og server.
4 til 6 portioner (15 styk)

Vi anvender cookies for at kunne tilbyde dig den bedste oplevelse på vores website. Cookies er filer, der gemmes i din browser og bruges til at hjælpe med at gøre din oplevelse på nettet mere personlig.

Hvis du derfor fortsætter med at anvende vores website uden at ændre indstillingerne, accepterer du brugen af cookies.

Jeg er indforstået