Indkøbskurv (0) 0 Indkøbskurv

Din indkøbskurv ser tom ud.

Tak! Dine favoritter er blevet overført til indkøbskurven

Gå til indkøbskurv
ABOER I FOKUS

Festlig rødbedesuppe med tørrede figner og hasselnødder

Opskrifter

Forberedelsestid: 20 minutter

Tilberedningstid: 25 minutter

Ingredienser:

  1. 15 g løg

  2. 5 g ingefær

  3. 200 g rødbede

  4. 40 g æble

  5. 25 g appelsin

  6. 5 g hasselnødder

  7. 10 g tørrede figner

  8. 20 g parmesan

  9. 50 g sojadrik naturel

  10. 5 ml olivenolie

  11. 0,8 dl grønsagsbouillon

  12. 5 g cremefraiche (10% fedt)

  13. 1 stilk frisk persille

  14. 1 knivspids stødt ingefær

  15. 1 knivspids farin

  16. 1 knivspids salt

  17. 1 knivspids sort peber

  18. 1 laurbærblad

Tilberedning:

  1. Pil og hak løg og ingefær fint.

  2. Vask og skræl rødbede og æble, og skær i tern.

  3. Varm olien op i en stor iCook-gryde ved middelvarme, tilsæt løg og ingefær, og steg i 1-2 minutter, indtil det er klart.

  4. Tilsæt rødbede og æble, og lad retten simre videre i 2-3 minutter.

  5. Hæld grønsagsbouillon over, og tilsæt krydderierne, farin og laurbærblad. Læg låg på suppen, og lad den simre ved lav varme i ca. 20 minutter.

  6. Imens tilberedes drysset. Riv appelsinen fint, og pres saften af den. Hak hasselnødderne groft, og brun dem i en lille iCook-pande, indtil de dufter. Hak figner og persille. Riv parmesanen, og bland det med persille, figner og nødder.

  7. Tag laurbærbladet op af gryden, tilsæt sojadrik, og blend suppen til en cremet konsistens. Smag til sidst til med salt, peber og appelsinsaft inden servering.

Servering: Øs suppen op i dybe tallerkner, og pynt med drysset.

Download opskriften her som PDF / ePub

Lignende indhold

Udforsk flere iCook-opskrifter

Mere

Græskar- og sødkartoffelsuppe med kokosmælk

Opskrifter

Mere

Vi anvender cookies for at kunne tilbyde dig den bedste oplevelse på vores website. Cookies er filer, der gemmes i din browser og bruges til at hjælpe med at gøre din oplevelse på nettet mere personlig.

Hvis du derfor fortsætter med at anvende vores website uden at ændre indstillingerne, accepterer du brugen af cookies.

Jeg er indforstået