Forberedelsestid: 20 minutter
Tilberedningstid: 25 minutter
Ingredienser:
15 g løg
5 g ingefær
200 g rødbede
40 g æble
25 g appelsin
5 g hasselnødder
10 g tørrede figner
20 g parmesan
50 g sojadrik naturel
5 ml olivenolie
0,8 dl grønsagsbouillon
5 g cremefraiche (10% fedt)
1 stilk frisk persille
1 knivspids stødt ingefær
1 knivspids farin
1 knivspids salt
1 knivspids sort peber
1 laurbærblad
Tilberedning:
Pil og hak løg og ingefær fint.
Vask og skræl rødbede og æble, og skær i tern.
Varm olien op i en stor iCook-gryde ved middelvarme, tilsæt løg og ingefær, og steg i 1-2 minutter, indtil det er klart.
Tilsæt rødbede og æble, og lad retten simre videre i 2-3 minutter.
Hæld grønsagsbouillon over, og tilsæt krydderierne, farin og laurbærblad. Læg låg på suppen, og lad den simre ved lav varme i ca. 20 minutter.
Imens tilberedes drysset. Riv appelsinen fint, og pres saften af den. Hak hasselnødderne groft, og brun dem i en lille iCook-pande, indtil de dufter. Hak figner og persille. Riv parmesanen, og bland det med persille, figner og nødder.
Tag laurbærbladet op af gryden, tilsæt sojadrik, og blend suppen til en cremet konsistens. Smag til sidst til med salt, peber og appelsinsaft inden servering.
Servering: Øs suppen op i dybe tallerkner, og pynt med drysset.