Forberedelsestid: 45 minutter
Ingredienser til fedtfattige käsespätzle:
170 g mel
2 æg
50 g edam
45 g camembert
2 løg, pillede
1/2 spsk. rapsolie
lidt vand
Ingredienser til oksefilet med middelhavsgrønsager:
480 g peberfrugt
120 forårsløg
200 g cherrytomater
800 g gulerødder
4 dl grønsagsbouillon
400 g oksefilet
rapsolie
salt og peber
cayennepeber
koriander
Tilberedning:

Bland æg, salt og lidt vand til en dej. Ælt dejen, og stil den til side.
Imens skylles og snittes peberfrugter, forårsløg, tomater og gulerødder.
Kommes i en 2-liters iCook-gryde sammen med den varme bouillon.
Smag til med salt, cayennepeber og koriander, læg låg på gryden, og lad det simre i 5 minutter.
Varm den mellemste iCook Non-Stick stegepande op med høj varme.
Krydr oksekødet med salt og peber, og steg kødet godt på begge sider i 1-2 minutter.
Kom spätzledejen i en plastpose med huller, og klem dejen forsigtigt ud igennem hullerne ned i en 4-liters iCook-gryde med kogende vand.
Læg spätzlene lagvis i en iCook skål. Riv osten over, og vend ingredienserne rundt i skålen med en skefuld varmt vand.
Steg løgene på den mindste iCook-stegepande, og kom løgene oven på spätzlene.
Tag kødet af panden, hæld lidt af bouillonen over, og server det sammen med spätzlene og de simrede grønsager.