Indkøbskurv (0) 0 Indkøbskurv

Din indkøbskurv ser tom ud.

Tak! Dine favoritter er blevet overført til indkøbskurven

Gå til indkøbskurv
ABOER I FOKUS
© StockFood

Oksefilet med middelhavsgrønsager og fedtfattige käsespätzle

Opskrifter

Forberedelsestid: 45 minutter

Ingredienser til fedtfattige käsespätzle:

  1. 170 g mel

  2. 2 æg

  3. 50 g edam

  4. 45 g camembert

  5. 2 løg, pillede

  6. 1/2 spsk. rapsolie

  7. lidt vand

Ingredienser til oksefilet med middelhavsgrønsager:

  1. 480 g peberfrugt

  2. 120 forårsløg

  3. 200 g cherrytomater

  4. 800 g gulerødder

  5. 4 dl grønsagsbouillon

  6. 400 g oksefilet

  7. rapsolie

  8. salt og peber

  9. cayennepeber

  10. koriander

Tilberedning:

  1. Bland æg, salt og lidt vand til en dej. Ælt dejen, og stil den til side.

  2. Imens skylles og snittes peberfrugter, forårsløg, tomater og gulerødder.

  3. Kommes i en 2-liters iCook-gryde sammen med den varme bouillon.

  4. Smag til med salt, cayennepeber og koriander, læg låg på gryden, og lad det simre i 5 minutter.

  5. Varm den mellemste iCook Non-Stick stegepande op med høj varme.

  6. Krydr oksekødet med salt og peber, og steg kødet godt på begge sider i 1-2 minutter.

  7. Kom spätzledejen i en plastpose med huller, og klem dejen forsigtigt ud igennem hullerne ned i en 4-liters iCook-gryde med kogende vand.

  8. Læg spätzlene lagvis i en iCook skål. Riv osten over, og vend ingredienserne rundt i skålen med en skefuld varmt vand.

  9. Steg løgene på den mindste iCook-stegepande, og kom løgene oven på spätzlene.

  10. Tag kødet af panden, hæld lidt af bouillonen over, og server det sammen med spätzlene og de simrede grønsager.

Download opskriften her som PDF / ePub

Lignende indhold

Udforsk flere iCook-opskrifter

Mere

Festlig gullasch med dumplings, vårsalat og pære med tranebærfyld

Opskrifter

Mere

Vi anvender cookies for at kunne tilbyde dig den bedste oplevelse på vores website. Cookies er filer, der gemmes i din browser og bruges til at hjælpe med at gøre din oplevelse på nettet mere personlig.

Hvis du derfor fortsætter med at anvende vores website uden at ændre indstillingerne, accepterer du brugen af cookies.

Jeg er indforstået