Indkøbskurv (0) 0 Indkøbskurv

Din indkøbskurv ser tom ud.

Tak! Dine favoritter er blevet overført til indkøbskurven

Gå til indkøbskurv
ABOER I FOKUS

Salat med grønkål, stegte søde kartofler og pastinak med feta, pekannødder og granatæble

Opskrifter

Forberedelses- og tilberedningstid: 1 t

Ingredienser:

  1. 2 store sødkartofler, skrællede og i tern

  2. 100 ml olivenolie, plus 2 spsk. ekstra

  3. 2 spsk. hvidvinseddike

  4. 1 knivspids sukker

  5. 1 tsk. dijonsennep

  6. 450 g grønkål, hakket og uden tykke stængler

  7. 1 hvidt fladbrød, skåret i strimler

  8. 125 g feta, drænet og i store tern

  9. 4 spsk. granatæblekerner

  10. 3 spsk. pekannødder

  11. Salt og friskkværnet sort peber

Tilberedning:

  1. Forvarm ovnen til 180° C.

  2. Bland de søde kartofler med 2 spsk. olivenolie og salt og peber i en bradepande.

  3. Steg i 30-40 minutter, vend kartoflerne halvvejs, indtil de er møre og har fået farvet i kanterne.

  4. Imens piskes eddike, sukker og sennep med salt og peber i en stor iCook-skål, indstil sukker og salt er opløst.

  5. Pisk 100 ml olivenolie i lidt ad gangen, indtil dressingen er tyk og emulgeret. Tilføj grønkål, og gnub dressingen ind med hænderne.

  6. Rist fladbrødsstrimlerne i en iCook Sauté-gryde ved middelhøj varme, vend nu og da. Fjern fra varmen.

  7. Tag de søde kartofler ud af ovnen, når de er klar. Lad dem kort køle af, tilføj så grønkål med feta, granatæblekerner og pekannødder. Bland godt.

  8. Servér på tallerkener ovenpå fladbrødsstrimlerne.

Salat med grønkål, stegte søde kartofler og pastinak med feta, pekannødder og granatæble (download opskriften her som PDF / ePub )

Vi anvender cookies for at kunne tilbyde dig den bedste oplevelse på vores website. Cookies er filer, der gemmes i din browser og bruges til at hjælpe med at gøre din oplevelse på nettet mere personlig.

Hvis du derfor fortsætter med at anvende vores website uden at ændre indstillingerne, accepterer du brugen af cookies.

Jeg er indforstået