Indkøbskurv (0) 0 Indkøbskurv

Din indkøbskurv ser tom ud.

Tak! Dine favoritter er blevet overført til indkøbskurven

Gå til indkøbskurv
ABOER I FOKUS

Traditionelle marinerede sild

Opskrifter

Forberedelses- og tilberedningstid: 15 min

Afkølingstid: 1 t

Ingredienser:

  1. 4 spsk. grønsagsolie

  2. 200 g tomatpure

  3. 200 g sukker

  4. 80 ml vand

  5. 120 ml hvid eddike

  6. 1/2 tsk. salt

  7. 1/4 tsk. tørret dild

  8. 1/4 tsk. friskkværnet sort peber

  9. 4 sildefileter uden ben, i tern

Tilberedning:

  1. Varm olien i en stor iCook-gryde ved middelhøj varme.

  2. Rør tomatpureen i, og bring i kog, mens du hele tiden rører. Skru ned på lav varme, og rør sukker i.

  3. Vent til sukkeret er opløst, og fjern gryden fra varmen. Rør vand, eddike, salt, dild og peber i.

  4. Læg sildene i en stor glaskrukke. Hæld tomatsaucen over.

  5. Køl ned til stuetemperatur, inden du sætter låget på. Sæt i køleskab i et døgn inden servering.

Traditionelle marinerede sild (download opskriften her som PDF / ePub )

Lignende indhold

Udforsk flere iCook-opskrifter

Mere

Salat med grønkål, stegte søde kartofler og pastinak med feta, pekannødder og granatæble

Opskrifter

Mere

Vi anvender cookies for at kunne tilbyde dig den bedste oplevelse på vores website. Cookies er filer, der gemmes i din browser og bruges til at hjælpe med at gøre din oplevelse på nettet mere personlig.

Hvis du derfor fortsætter med at anvende vores website uden at ændre indstillingerne, accepterer du brugen af cookies.

Jeg er indforstået