Indkøbskurv (0) 0 Indkøbskurv

Din indkøbskurv ser tom ud.

Tak! Dine favoritter er blevet overført til indkøbskurven

Gå til indkøbskurv
ABOER I FOKUS
© StockFood

Ovnbagt risotto med græskar

Opskrifter

Forberedelses- og tilberedningstid: 1 t 45 min

Ingredienser:

  1. 2 spsk. olivenolie

  2. 2 skalotteløg, hakket fint

  3. 2 fed hvidløg, hakket fint

  4. 175 g arborio-ris

  5. 150 ml tør hvidvin

  6. 1 liter grøntsagsbouillon, holdes varm på komfuret

  7. 80 ml piskefløde

  8. 1/4 lille græskar, uden kerner, skåret i både

  9. Salt og friskkværnet sort peber

  10. Serveres med: 3-4 spsk. cremefraiche og 2-3 spsk. revet parmesan

Tilberedning:

  1. Risotto: Varm olivenolien i en stor, lav iCook-gryde (f.eks. Senior Sauté-gryden fra Family Set). Opvarmes ved middel varme. Tilsæt skalotteløg, hvidløg og en knivspids salt. Steges i 5-6 minutter, indtil de er bløde.

  2. Tilføj ris og steg i 2-3 minutter, mens du rører ofte, indtil de ser gennemsigtige ud. Tilføj vin, bring i kog, og lad simre i endnu 2 minutter.

  3. Hæld bouillonen i lidt ad gangen med en øse. Rør og lad simre, indtil risene har suget al bouillonen, før du tilsætter mere bouillon.

  4. Fortsæt, indtil risene har suget al bouillonen og er møre og cremede. Omkring 25-30 minutter. Du får måske ikke brug for al bouillonen.

  5. Forvarm ovnen til 190° C.

  6. Når risene er klar, røres piskefløden i, og de smages til med salt og peber. Læg risene i en bradepande, og læg græskarbådene over.

  7. Bag i omkring 30-40 minutter, indtil risottoen er gylden på toppen og græskarret er mørt.

  8. Tilbehør: Tag ud af ovnen, og lad hvile i 5 minutter, før retten serveres med cremefraiche. Drys med revet parmesan.

Ovnbagt risotto med græskar (download opskriften her som PDF / ePub )

Vi anvender cookies for at kunne tilbyde dig den bedste oplevelse på vores website. Cookies er filer, der gemmes i din browser og bruges til at hjælpe med at gøre din oplevelse på nettet mere personlig.

Hvis du derfor fortsætter med at anvende vores website uden at ændre indstillingerne, accepterer du brugen af cookies.

Jeg er indforstået