Forberedelsestid: 3 timer
Tilberedningstid: 1,5 time
Udstyr:
iCook 2-Litre Saucepan and Lid
iCook Senior Dome Lid
iCook 8-Litre Dutch Oven and Lid
Målekop og udstyr
Si (til mel)
Ingredienser:
1 kilo mel
500 ml vand
2 tsk. gær/tørgær
1 tsk. salt
2 tsk. sukker
Tilberedning:
Varm vandet i iCook 2-Litre Saucepan, indtil det er lunkent, og sigt melet ned i iCook Senior Dome Lid. Lav en fordybning i midten.
Tilføj salt, sukker og gær, og hæld derefter det lunkne vand over ingredienserne og lad hvile i 10 minutter.
Bland ingredienserne med hænderne, indtil det bliver til en dej.
Ælt dejen, indtil den bliver blød og elastisk, lad den hæve i omkring en time (til dobbelt størrelse).
Placer iCook 8-Litre Dutch Oven på komfuret, og varm den op ved svag varme, læg så dejen i og lad den hæve i endnu 15 minutter.
Skru varmen ned på laveste blus, sæt låget på iCook Dutch Oven og lad brødet bage i 50 minutter.
Sluk for varmen, og lad brødet hvile i 20 minutter.
Velbekomme!
Tip til ABOer: Mens dejen hæver og brødet bager, kan du lave en passende ret, læse Amagram eller tale med en kunde!