Indkøbskurv (0) 0 Indkøbskurv

Din indkøbskurv ser tom ud.

Tak! Dine favoritter er blevet overført til indkøbskurven

Gå til indkøbskurv
ABOER I FOKUS
© Stockfood

Rumænsk brød lavet på komfur

Opskrifter

Forberedelsestid: 3 timer

Tilberedningstid: 1,5 time

Udstyr:

  1. iCook 2-Litre Saucepan and Lid

  2. iCook Senior Dome Lid

  3. iCook 8-Litre Dutch Oven and Lid

  4. Målekop og udstyr

  5. Si (til mel)

Ingredienser:

  1. 1 kilo mel

  2. 500 ml vand

  3. 2 tsk. gær/tørgær

  4. 1 tsk. salt

  5. 2 tsk. sukker

Tilberedning:

  1. Varm vandet i iCook 2-Litre Saucepan, indtil det er lunkent, og sigt melet ned i iCook Senior Dome Lid. Lav en fordybning i midten.

  2. Tilføj salt, sukker og gær, og hæld derefter det lunkne vand over ingredienserne og lad hvile i 10 minutter.

  3. Bland ingredienserne med hænderne, indtil det bliver til en dej.

  4. Ælt dejen, indtil den bliver blød og elastisk, lad den hæve i omkring en time (til dobbelt størrelse).

  5. Placer iCook 8-Litre Dutch Oven på komfuret, og varm den op ved svag varme, læg så dejen i og lad den hæve i endnu 15 minutter.

  6. Skru varmen ned på laveste blus, sæt låget på iCook Dutch Oven og lad brødet bage i 50 minutter.

  7. Sluk for varmen, og lad brødet hvile i 20 minutter.

  8. Velbekomme!

Tip til ABOer: Mens dejen hæver og brødet bager, kan du lave en passende ret, læse Amagram eller tale med en kunde!

Opskriften kan downloades her som PDF eller ePub .

Lignende indhold

Udforsk flere iCook-opskrifter

Mere

Salat med grønkål, stegte søde kartofler og pastinak med feta, pekannødder og granatæble

Opskrifter

Mere

Vi anvender cookies for at kunne tilbyde dig den bedste oplevelse på vores website. Cookies er filer, der gemmes i din browser og bruges til at hjælpe med at gøre din oplevelse på nettet mere personlig.

Hvis du derfor fortsætter med at anvende vores website uden at ændre indstillingerne, accepterer du brugen af cookies.

Jeg er indforstået