Forberedelsestid: 60 minutter
Tilberedningstid: 30 minutter
Udstyr:
iCook 4-Litre Saucepan and Lid
iCook Wok
Knive
Rivejern
Ingredienser:
1 løg
1 rød peberfrugt
1 gul peberfrugt
300 g østershatte
600 g kalvemørbrad
250 g dåse med ananasskiver
1 fed hvidløg
30 g frisk hvidløg
300 g risnudler
100 ml ekstra jomfruolivenolie
50 g tomater, hakkede
2 spsk. sojasauce
Saften fra 1 citron
Tilberedning:
Skær alle grøntsager og østershatte i strimler, skær kødet ud i mundrette stykker, skær ananassen i firkanter (gem saften til saucen) og riv hvidløg og ingefær.
Kog risnudlerne i iCook 4-Litre Saucepan, og følg vejledningen på pakken, skyl dem herefter i koldt vand.
Varm olien i iCook Wok, steg kalvekødet i 2-3 minutter, tag det af varmen og læg til side.
Steg hvidløg og ingefær, herefter østershatte og grøntsager.Tilføj ananas og steg videre i 3-5 minutter.
Rør hakkede tomater, sojasauce og citronsaft i. Tilsæt ananassaft, hvis smagen skal være sødere.
Tilføj kød og nudler i grøntsagerne, bland det hele grundigt og servér.
Tip til ABOer: Prøv opskriften hjemme, inden du præsenterer den for andre. "Det er overraskende, hvor meget nemmere det er, når man har øvet først!", fortæller ABO Cornel Robu.