Indkøbskurv (0) 0 Indkøbskurv

Din indkøbskurv ser tom ud.

Tak! Dine favoritter er blevet overført til indkøbskurven

Gå til indkøbskurv
ABOER I FOKUS

Sødt og surt kalvekød med østershatte og risnudler

Opskrifter

Forberedelsestid: 60 minutter

Tilberedningstid: 30 minutter

Udstyr:

  1. iCook 4-Litre Saucepan and Lid

  2. iCook Wok

  3. Knive

  4. Rivejern

Ingredienser:

  1. 1 løg

  2. 1 rød peberfrugt

  3. 1 gul peberfrugt

  4. 300 g østershatte

  5. 600 g kalvemørbrad

  6. 250 g dåse med ananasskiver

  7. 1 fed hvidløg

  8. 30 g frisk hvidløg

  9. 300 g risnudler

  10. 100 ml ekstra jomfruolivenolie

  11. 50 g tomater, hakkede

  12. 2 spsk. sojasauce

  13. Saften fra 1 citron

Tilberedning:

  1. Skær alle grøntsager og østershatte i strimler, skær kødet ud i mundrette stykker, skær ananassen i firkanter (gem saften til saucen) og riv hvidløg og ingefær.

  2. Kog risnudlerne i iCook 4-Litre Saucepan, og følg vejledningen på pakken, skyl dem herefter i koldt vand.

  3. Varm olien i iCook Wok, steg kalvekødet i 2-3 minutter, tag det af varmen og læg til side.

  4. Steg hvidløg og ingefær, herefter østershatte og grøntsager.Tilføj ananas og steg videre i 3-5 minutter.

  5. Rør hakkede tomater, sojasauce og citronsaft i. Tilsæt ananassaft, hvis smagen skal være sødere.

  6. Tilføj kød og nudler i grøntsagerne, bland det hele grundigt og servér.

Tip til ABOer: Prøv opskriften hjemme, inden du præsenterer den for andre. "Det er overraskende, hvor meget nemmere det er, når man har øvet først!", fortæller ABO Cornel Robu.

Opskriften kan downloades her som PDF eller ePub .

Lignende indhold

Oksefilet med middelhavsgrønsager og fedtfattige käsespätzle

Opskrifter

Mere

Vi anvender cookies for at kunne tilbyde dig den bedste oplevelse på vores website. Cookies er filer, der gemmes i din browser og bruges til at hjælpe med at gøre din oplevelse på nettet mere personlig.

Hvis du derfor fortsætter med at anvende vores website uden at ændre indstillingerne, accepterer du brugen af cookies.

Jeg er indforstået