Indkøbskurv (0) 0 Indkøbskurv

Din indkøbskurv ser tom ud.

Tak! Dine favoritter er blevet overført til indkøbskurven

Gå til indkøbskurv
ABOER I FOKUS
© StockFood

Chokolademousse med brombær og fløde

Opskrifter

Forberedelses- og tilberedningstid: 30 min

Afkølingstid: 4 t

Ingredienser:

  1. 200 g mørk chokolade, hakket, plus 50 g ekstra til pynt

  2. 100 g mælkechokolade, hakket

  3. 3 spsk. usaltet smør i tern

  4. 500 ml piskefløde

  5. 3 spsk. sukker

  6. 4 store æggeblommer

  7. 1 1/2 tsk. vaniljeekstrakt

  8. 150 g brombær

Tilberedning:

  1. Bland begge chokolader, smør og 60 ml fløde i en iCook-blandeskål over et simrende vandbad i en iCook 3-litre-gryde (halv fyldt med vand).

  2. Rør, indtil massen er glat og jævnt smeltet, før du fjerner den fra varmen og lader den køle af.

  3. Imens pisker du resten af fløden til flødeskum i en større iCook-blandeskål. Pisk æggeblommerne med sukker og vaniljeekstrakt i en skål for sig, indtil massen er lys og tyk (2-3 minutter).

  4. Pisk den smeltede chokolade i æggeblommerne lidt ad gangen, indtil massen er glat og jævn.

  5. Pisk omkring en tredjedel af flødeskummet i chokoladeblandingen, og fold derefter det meste af det resterende flødeskum i, indtil der ikke er tydelige striber af fløde. Gem 2-3 spsk. flødeskum til pynt.

  6. Fordel moussen i fire serveringsglas. Dæk og afkøl i mindst 4 timer, køl også resten af flødeskummet.

  7. Inden servering pyntes hver mousse med resten af flødeskummet og nogle brombær. Riv til sidst mørk chokolade over.

Chokolademousse med brombær og fløde (download opskriften her som PDF / ePub )

Vi anvender cookies for at kunne tilbyde dig den bedste oplevelse på vores website. Cookies er filer, der gemmes i din browser og bruges til at hjælpe med at gøre din oplevelse på nettet mere personlig.

Hvis du derfor fortsætter med at anvende vores website uden at ændre indstillingerne, accepterer du brugen af cookies.

Jeg er indforstået