Indkøbskurv (0) 0 Indkøbskurv

Din indkøbskurv ser tom ud.

Tak! Dine favoritter er blevet overført til indkøbskurven

Gå til indkøbskurv
ABOER I FOKUS
© Jim Norton/StockFood

Mexicanske wraps med kylling, løg og peberfrugt

Opskrifter

Tilberedning og kogetid: 30 min

Ingredienser:

  1. 1 tsk. røget paprika

  2. 1 tsk. stødt spidskommen

  3. 1/2 tsk. stødt koriander

  4. 1/2 tsk. tørret oregano

  5. 2 dåser chipotle i adobosauce

  6. 1 spsk. tomatpuré

  7. 1 knivspids sukker

  8. 2 spsk. citronsaft

  9. 100 ml varmt vand, tilsæt mere hvis nødvendigt

  10. 3 spsk. solsikkeolie

  11. 2 store kyllingebryster uden skind, skåret i skiver

  12. 1 stor rød og 1 stor grøn peberfrugt, uden frøstol og kerner, skåret i skiver

  13. 1 rødløg i skiver

  14. 4 hvedetortillaer

  15. salt, friskkværnet sort peber

Tilberedning:

  1. Kom krydderier, urter, chipotle, tomatpuré, sukker, citronsaft og vand i en blender. Blend ingredienserne til en glat sauce; kræver eventuelt mere vand

  2. Opvarm 2 spsk. olie i en iCook wok ved moderat varme, indtil olien er varm. Tilsæt kylling, salt og peber, og sautér kyllingen i 6-8 minutter. Tag kødet op af wokken.

  3. Kom resten af olien i wokken og derefter peberfrugterne, løg og et knivspids salt. Sautér i 4-5 minutter, indtil peberfrugt og løg er bløde, inden kyllingen kommes i wokken igen.

  4. Rør i den tilberedte sauce ovenfor. Skru ned, og lad retten simre i 3-4 minutter, indtil saucen dækker kyllingen og grønsagerne. Smag til med salt og peber.

  5. Opvarm tortillaerne i en iCook pande uden fedtstof. Fyld med kyllingen og grønsagerne, inden tortillaerne wrappes og serveres.

Download opskriften her som PDF / ePub

Vi anvender cookies for at kunne tilbyde dig den bedste oplevelse på vores website. Cookies er filer, der gemmes i din browser og bruges til at hjælpe med at gøre din oplevelse på nettet mere personlig.

Hvis du derfor fortsætter med at anvende vores website uden at ændre indstillingerne, accepterer du brugen af cookies.

Jeg er indforstået