Tilberedning og kogetid: 30 min
Ingredienser:
1 tsk. røget paprika
1 tsk. stødt spidskommen
1/2 tsk. stødt koriander
1/2 tsk. tørret oregano
2 dåser chipotle i adobosauce
1 spsk. tomatpuré
1 knivspids sukker
2 spsk. citronsaft
100 ml varmt vand, tilsæt mere hvis nødvendigt
3 spsk. solsikkeolie
2 store kyllingebryster uden skind, skåret i skiver
1 stor rød og 1 stor grøn peberfrugt, uden frøstol og kerner, skåret i skiver
1 rødløg i skiver
4 hvedetortillaer
salt, friskkværnet sort peber
Tilberedning:
Kom krydderier, urter, chipotle, tomatpuré, sukker, citronsaft og vand i en blender. Blend ingredienserne til en glat sauce; kræver eventuelt mere vand
Opvarm 2 spsk. olie i en iCook wok ved moderat varme, indtil olien er varm. Tilsæt kylling, salt og peber, og sautér kyllingen i 6-8 minutter. Tag kødet op af wokken.
Kom resten af olien i wokken og derefter peberfrugterne, løg og et knivspids salt. Sautér i 4-5 minutter, indtil peberfrugt og løg er bløde, inden kyllingen kommes i wokken igen.
Rør i den tilberedte sauce ovenfor. Skru ned, og lad retten simre i 3-4 minutter, indtil saucen dækker kyllingen og grønsagerne. Smag til med salt og peber.
Opvarm tortillaerne i en iCook pande uden fedtstof. Fyld med kyllingen og grønsagerne, inden tortillaerne wrappes og serveres.