Indkøbskurv (0) 0 Indkøbskurv

Din indkøbskurv ser tom ud.

Tak! Dine favoritter er blevet overført til indkøbskurven

Gå til indkøbskurv
ABOER I FOKUS

Græskar- og sødkartoffelsuppe med kokosmælk

Opskrifter

Tilberedning og kogetid: 30 min

Ingredienser:

  1. 250 g græskar

  2. 220 ml kokosmælk eller cremefraiche

  3. 1 skefuld NUTRIWAY All Plant Protein

  4. 100 g gulerødder

  5. 70 g sødkartoffel

  6. 50 g løg

  7. 1 fed knust hvidløg

  8. 15 g græskarkerner

  9. 15 ml olivenolie

  10. 15 g frisk koriander eller persille

  11. 1 knivspids stødt karry

  12. 1 knivspids stødt gurkemeje

  13. Evt. tynde strimler frisk ingefær, hvis retten skal være lidt stærk

Tilberedning:

  1. Skræl og hak alle grønsagerne, kom dem i en iCook gryde med kogende vand tilsat salt, og kog dem, indtil de er møre, ved at bruge VITALOK™. Hæld vandet fra, og kom grønsagerne tilbage i gryden. Tilsæt kokosmælken og NUTRIWAY All Plant Protein Powder.

  2. Kog op igen, og tilsæt karry, gurkemeje, salt og peber.

  3. Blend retten i iCook blenderen, og tilsæt mere væske, hvis suppen skal være tyndere.

  4. Drys med græskarkerner, korianderblade og evt. ingefærstrimler inden servering.

Download opskriften her som PDF / ePub

Lignende indhold

Udforsk flere iCook-opskrifter

Mere

Festlig rødbedesuppe med tørrede figner og hasselnødder

Opskrifter

Mere

Vi anvender cookies for at kunne tilbyde dig den bedste oplevelse på vores website. Cookies er filer, der gemmes i din browser og bruges til at hjælpe med at gøre din oplevelse på nettet mere personlig.

Hvis du derfor fortsætter med at anvende vores website uden at ændre indstillingerne, accepterer du brugen af cookies.

Jeg er indforstået