Tilberedning og kogetid: 30 min
Ingredienser:
250 g græskar
220 ml kokosmælk eller cremefraiche
1 skefuld NUTRIWAY All Plant Protein
100 g gulerødder
70 g sødkartoffel
50 g løg
1 fed knust hvidløg
15 g græskarkerner
15 ml olivenolie
15 g frisk koriander eller persille
1 knivspids stødt karry
1 knivspids stødt gurkemeje
Evt. tynde strimler frisk ingefær, hvis retten skal være lidt stærk
Tilberedning:
Skræl og hak alle grønsagerne, kom dem i en iCook gryde med kogende vand tilsat salt, og kog dem, indtil de er møre, ved at bruge VITALOK. Hæld vandet fra, og kom grønsagerne tilbage i gryden. Tilsæt kokosmælken og NUTRIWAY All Plant Protein Powder.
Kog op igen, og tilsæt karry, gurkemeje, salt og peber.
Blend retten i iCook blenderen, og tilsæt mere væske, hvis suppen skal være tyndere.
Drys med græskarkerner, korianderblade og evt. ingefærstrimler inden servering.