Indkøbskurv (0) 0 Indkøbskurv

Din indkøbskurv ser tom ud.

Tak! Dine favoritter er blevet overført til indkøbskurven

Gå til indkøbskurv
ABOER I FOKUS

Laksebøffer med porrer og tomater

Opskrifter

Tilberedning og kogetid: 25 min

Ingredienser:

  1. 2 store porrer i skiver, skyllet og tørret

  2. 4 store stilktomater, udkernet, med et kryds skåret i bunden

  3. 100 g champignon

  4. 2 spsk. citronsaft

  5. 2 spsk. smør

  6. 1,5 dl grønsagsbouillon

  7. 4 laksefileter uden skind på ca. 180 g hver, uden nerveben

  8. 2 spsk. olivenolie

  9. bløde grønne krydderurter, f.eks. persille, purløg, estragon osv. til pynt

  10. salt og friskkværnet peber

Tilberedning:

  1. Kom porrerne i en 1-liters iCook kasserolle med kogende vand tilsat salt, og kog dem i 2-3 minutter, indtil de er møre. Tag dem op af vandet med en hulske, og kom dem i en skål med iskoldt vand.

  2. Kom tomaterne i det kogende vand i 10-15 sekunder. Tag dem op med en hulske, og kom dem i skålen med iskoldt vand.

  3. Lad tomaterne køle af, inden skind og kerner fjernes, og de skæres i tern. Rens og skær champignonerne i skiver, og vend dem straks i citronsaft.

  4. Varm smørret og grønsagsbouillonen op i iCook Senior sauterpanden ved middel til lav varme. Tilsæt porrerne, og varm det hele let igennem.

  5. Krydr laksebøfferne med salt og peber. Varm olivenolien op i en pande ved middel varme, og steg laksestykkerne i ca. 3–4 minutter på hver side, indtil de er faste at mærke på og ser uigennemsigtige ud.

  6. Kom tomaterne i tern og de skivede champignoner i panden med porrerne, og varm igennem i nogle minutter, hvorefter der smages til.

    Server laksebøfferne og grønsagerne i opvarmede dybe tallerkner, og pynt med krydderurter.

Download opskriften her som PDF / ePub

Vi anvender cookies for at kunne tilbyde dig den bedste oplevelse på vores website. Cookies er filer, der gemmes i din browser og bruges til at hjælpe med at gøre din oplevelse på nettet mere personlig.

Hvis du derfor fortsætter med at anvende vores website uden at ændre indstillingerne, accepterer du brugen af cookies.

Jeg er indforstået