Indkøbskurv (0) 0 Indkøbskurv

Din indkøbskurv ser tom ud.

Tak! Dine favoritter er blevet overført til indkøbskurven

Gå til indkøbskurv
ABOER I FOKUS
© Stockfood

Skaldyrs- og grønsagssalat med stærk sojadressing

Opskrifter

Tilberedning og kogetid: 35 minutter

Portioner: 4

Ingredienser til skaldyrs- og grønsagssalat:

  1. 50 ml olivenolie

  2. 100 g grønne bønner, uden stilk

  3. 1 aubergine, i tern

  4. 1 rød peberfrugt, uden frøstol og i tynde skiver

  5. 1 gul peberfrugt, uden frøstol og i tynde skiver

  6. 1 spsk. purløg, finthakket

  7. 1 spsk. persille, finthakket

  8. 200 g rejer, pillede og med tarmen fjernet

  9. 150 g blæksprutteringe, skyllede

  10. 125 g kogt muslingekød

  11. saften af 1/2 citron

  12. salt og peber

Tilberedning:

  1. Bring vand med salt i kog i den 3-liters iCook-gryde, og kog de grønne bønner i 1-2 minutter, indtil de er netop møre. Hæld vandet fra, og kom bønnerne i iskoldt vand.

  2. Varm halvdelen af olivenolien i en stor iCook-pande eller iCook Dutch Oven ved middel varme.

  3. Sauter rejerne, blæksprutteringene og auberginen sammen med lidt salt og peber i 3-4 minutter. Rør ind imellem.

  4. Tilsæt det kogte muslingekød, når der er et minuts tid til, at rejerne og blæksprutterne er kogt, for at varme muslingekødet igennem. Tag ingredienserne fra varmen, og hæld dem over i en blandeskål.

  5. Kom peberfrugterne og de grønne bønner i, og bland retten godt. Tilsæt resten af olivenolien samt citronsaft, og smag til.

  6. Anret salaten i serveringsskåle, og pynt med hakket persille og purløg. Serveres straks sammen med den stærke sojadressing.

Bemærk: Skaldyr kan erstattes med kylling, hvis det foretrækkes. Hvis der er rester, kan de kommes i en iCook-blandeskål af rustfrit stål. Når alle er mætte, lukkes blandeskålen blot tæt til med det tilhørende låg.

Salaten kan tilsættes ekstra smag med denne stærke sojadressing.

© StockFood

Ingredienser til stærk sojadressing:

  1. 6 spsk. olivenolie

  2. 1 spsk. sojasauce

  3. 3 spsk. rødvinseddike

  4. 3-4 spsk. citronsaft

  5. 1 hakket rød chili (jo mere, jo stærkere bliver maden)

  6. 1/3 fed hakket hvidløg

  7. 2 spsk. honning

  8. salt og peber

Tilberedning:

  1. Kom alle ingredienserne i en iCook-blandeskål.

  2. Pisk gradvist hurtigere, og smag til med salt og peber.

Download opskriften her som PDF / ePub

Vi anvender cookies for at kunne tilbyde dig den bedste oplevelse på vores website. Cookies er filer, der gemmes i din browser og bruges til at hjælpe med at gøre din oplevelse på nettet mere personlig.

Hvis du derfor fortsætter med at anvende vores website uden at ændre indstillingerne, accepterer du brugen af cookies.

Jeg er indforstået