Indkøbskurv (0) 0 Indkøbskurv

Din indkøbskurv ser tom ud.

Tak! Dine favoritter er blevet overført til indkøbskurven

Gå til indkøbskurv
ABOER I FOKUS

Lammetandoori – traditionelt kendt som tandir kebab

Opskrifter

Sværhedsgrad: Nem
Anvendt udstyr: iCook 8 L suppegryde med låg
Ingredienser: 3 kg lammelår (uden ben), 400 g lammeryg (fra frost), ½ teske of salt, ½ teske sort peber, 1 spiseske spidskommen, 1 spiseske timian
Metode

  1. Læg lammelåret i gryden og drys salt, peber, spidskommen og timian over. Sæt låg på, og sæt gryden på laveste varme.

  2. Lad gryden står i 2,5 timer, og tag ikke låget af. Når gryden er tætlukket, sikrer låsefunktionen i iCook-gryden at kødet bliver mørt uden luft.

  3. Tag gryden af ilden, og din lammetandoori er klar til at blive spist!

Download opskriften her som PDF / ePub

Lignende indhold

Festlig gullasch med dumplings, vårsalat og pære med tranebærfyld

Opskrifter

Mere

Vi anvender cookies for at kunne tilbyde dig den bedste oplevelse på vores website. Cookies er filer, der gemmes i din browser og bruges til at hjælpe med at gøre din oplevelse på nettet mere personlig.

Hvis du derfor fortsætter med at anvende vores website uden at ændre indstillingerne, accepterer du brugen af cookies.

Jeg er indforstået