Indkøbskurv (0) 0 Indkøbskurv

Din indkøbskurv ser tom ud.

Tak! Dine favoritter er blevet overført til indkøbskurven

Gå til indkøbskurv
ABOER I FOKUS
© iStockphoto

Alt for nemt hindbærsyltetøj

Opskrifter

Ingredienser:

  1. 500 g friske hindbær

  2. 800 g sukker

Anvendt iCook-udstyr: Senior sauterpande, suppegryde på 4 L med låg

Tilberedning:

  1. Forvarm din ovn til 120°C og put sukkeret i panden. Varm det i ovnen i 15 minutter.

  2. Put hindbærrene i gryden og kog dem op over høj varme. Mos bærrene med en kartoffelmoser, i takt med at de opvarmes, og kog så et minut længere under konstant omrøring. Tip: Hvis det er til børn, kan du bruge en si til at fjerne frøene, før du går videre til næste trin.

  3. Tilsæt det varme sukker til gryden med bærrene, og kog, indtil blandingen danner en gelé. Brug fasthedstesten (se artiklen) til at sikre, at den er blevet fast.

  4. Tag gryden af varmen og lad den køle af i 15 minutter. Omrør et par gange, og øs det op i dine varme glas, luk dem tæt, og lad dem afkøle.

Download opskriften her som PDF / ePub

Vi anvender cookies for at kunne tilbyde dig den bedste oplevelse på vores website. Cookies er filer, der gemmes i din browser og bruges til at hjælpe med at gøre din oplevelse på nettet mere personlig.

Hvis du derfor fortsætter med at anvende vores website uden at ændre indstillingerne, accepterer du brugen af cookies.

Jeg er indforstået