Indkøbskurv (0) 0 Indkøbskurv

Din indkøbskurv ser tom ud.

Tak! Dine favoritter er blevet overført til indkøbskurven

Gå til indkøbskurv
ABOER I FOKUS
© iStockphoto

Kanel- og blommesyltetøj

Opskrifter

Ingredienser:

  1. 2 kg udstenede, grofthakkede blommer

  2. 200 ml lunkent vand

  3. 2 kg sukker

  4. 2 tsk kanel

  5. 1 spk citronsaft

Anvendt iCook-udstyr: Ovngryde på 8 L

Tilberedning:

  1. Put de hakkede blommer i den store gryde og tilsæt vand. Lad det simre i 10 minutter, indtil blommerne er møre. Tilsæt sukker, kanel og citronsaft, og opløs sukkeret langsomt uden kogning.

  2. Øg varmen og kog syltetøjet op i fem minutter. Tag din underkop ud af fryseren og lav fasthedstesten (se artiklen). Hvis den ikke rynker endnu, så fortsæt kogningen i et par minutter, og prøv igen.

  3. Tag gryden af varmen og lad den køle af i 15 minutter. Omrør et par gange – det forhindrer, at frugtklumper synker til bunden af dine glas. Øs det op i dine varme glas, luk dem tæt, og lad dem afkøle.

Download opskriften her som PDF / ePub

Vi anvender cookies for at kunne tilbyde dig den bedste oplevelse på vores website. Cookies er filer, der gemmes i din browser og bruges til at hjælpe med at gøre din oplevelse på nettet mere personlig.

Hvis du derfor fortsætter med at anvende vores website uden at ændre indstillingerne, accepterer du brugen af cookies.

Jeg er indforstået