Indkøbskurv (0) 0 Indkøbskurv

Din indkøbskurv ser tom ud.

Tak! Dine favoritter er blevet overført til indkøbskurven

Gå til indkøbskurv
ABOER I FOKUS
© iStockphoto

Lækker appelsinmarmelade

Opskrifter

Ingredienser:

  1. 900 g økologiske appelsiner (4-6 stk.)

  2. Saft og fintrevet skal af 1 citron

  3. 1,5 L vand

  4. 1,7 kg sukker

Anvendt iCook-udstyr: Ovngryde på 8 L

Tilberedning:

  1. Vask appelsinerne og citronen og skær appelsinerne i skiver på 2,5 mm. Tip: Brug et mandolinjern til at sikre præcise, tynde skiver. Sørg også for at fjerne kernerne, når du skærer.

  2. Læg appelsinskiverne i stabler og skær dem i kvarte. Put dem i gryden og tilsæt skal, saft af citron og vand. Kog ved høj varme i 10 minutter.

  3. Skru ned for varmen og kog i 40 minutter, indtil frugten er meget mør. Sørg for at røre ofte.

  4. Øg varmen til kraftig kogning og tilsæt sukkeret. Rør blandingen konstant i omkring 15-20 minutter, eller indtil det bliver mørkt. Tag nu din underkop ud af fryseren og lav fasthedstesten (se artiklen).

  5. Tag gryden af varmen og lad den køle af i 15 minutter. Omrør et par gange, og øs det op i dine varme glas, luk dem tæt, og lad dem afkøle.

Download opskriften her som PDF / ePub

Vi anvender cookies for at kunne tilbyde dig den bedste oplevelse på vores website. Cookies er filer, der gemmes i din browser og bruges til at hjælpe med at gøre din oplevelse på nettet mere personlig.

Hvis du derfor fortsætter med at anvende vores website uden at ændre indstillingerne, accepterer du brugen af cookies.

Jeg er indforstået