Anvendt iCook-udstyr:Dine foretrukne kniv fra iCook knivsættet på fem dele, sliplet-pande på 25 cm, gryde på 3 liter og låg, blender
Ingredienser:
-
300 g frosne petis pois
-
20 g mynteblade
-
100 g spinat
-
1 løg hakket fint
-
3 -4 fed hvidløg hakket fint
-
100 g piskefløde
-
300 ml bouillon
-
4 skiver brød
-
3 spsk. olivenolie
-
1 spsk. citronsaft
-
1 tsk. balsamisk eddike
Opskrift:
-
Hæld olivenolie i gryden og indstil blusset på mellemvarme. Når den er varm, tilsættes løg, som steges, til det er blødt.
-
Tilsæt de frosne ærter, spinat og mynte. Sæt låget godt fast på gryden, så VITALOK-processen kan ske. Sænk varmen til det laveste niveau, og lad den stå i 10 minutter – husk, at låget ikke må tages af i løbet af denne proces.
-
Mens grøntsagerne tilberedes, skæres skorpen af brødskiverne, og brødet skæres i små skiver på 2 cm. Put dem i din stegepande på mellemvarme og rist dem.
-
I en lille skål blandes olivenolie, finthakket hvidløg, citronsaft, balsamisk eddike og salt og peber. Når det er blandet, hældes det over de ristede croutoner. Steg, indtil væsken er fordampet.
-
Når grøntsagerne har kogt i 10 minutter, tages låget af, og den varme bouillon og fløden tilsættes. Blend med en stavblender, indtil suppen er jævn og cremet – eller hvis du laver en mindre portion suppe, kan du bruge iCook-blenderen.
-
Servér suppen med en skefuld fløde og croutonerne. Velbekomme!