Ingredienser:
-
40 hvide champignoner
-
1 rød peber
-
40 g ovnbagt rød peber, hakket
-
1/2 mellemstort løg
-
3 forårsløg
-
1 tsk. oregano
-
6 spsk. rasp
-
4 spsk. revet parmesanost
-
30 g frisk persille
-
2 spsk. olivenolie
-
1/2 spsk. salt eller efter smag
-
1/4 tsk. knust sort peber eller efter smag
Tilberedning:
-
Rens champignonerne og fjern stokkene.
-
Hak halvdelen af champignonstokkene i meget små stykker. Den anden halvdel bruges ikke. Hak løg, forårsløg, rød peber, ovnbagt rød peber og persille.
-
Opvarm olivenolien i iCook slip-let stegepanden på 10 tommer. Sauter champignonstokkene, rød peber, ovnbagt rød peber, forårsløg og løg i panden. Sauter i 5 minutter, indtil rød peber og løg er bløde, og tilsæt så oregano, salt og knust sort peber.
-
Aftør panden med køkkenrulle. Læg champignon med stokkesiden opad i panden og fyld dem godt op med fyldet.
-
Sæt panden på lav varme, og læg låg på.
-
Tilbered i 15 minutter eller indtil champignonerne er gennemstegte.