Indkøbskurv (0) 0 Indkøbskurv

Din indkøbskurv ser tom ud.

Tak! Dine favoritter er blevet overført til indkøbskurven

Gå til indkøbskurv
ABOER I FOKUS
© Shutterstock

Vegetariske fyldte champignon

Opskrifter


Ingredienser:

  1. 40 hvide champignoner

  2. 1 rød peber

  3. 40 g ovnbagt rød peber, hakket

  4. 1/2 mellemstort løg

  5. 3 forårsløg

  6. 1 tsk. oregano

  7. 6 spsk. rasp

  8. 4 spsk. revet parmesanost

  9. 30 g frisk persille

  10. 2 spsk. olivenolie

  11. 1/2 spsk. salt eller efter smag

  12. 1/4 tsk. knust sort peber eller efter smag


Tilberedning:

  1. Rens champignonerne og fjern stokkene.

  2. Hak halvdelen af champignonstokkene i meget små stykker. Den anden halvdel bruges ikke. Hak løg, forårsløg, rød peber, ovnbagt rød peber og persille.

  3. Opvarm olivenolien i iCook slip-let stegepanden på 10 tommer. Sauter champignonstokkene, rød peber, ovnbagt rød peber, forårsløg og løg i panden. Sauter i 5 minutter, indtil rød peber og løg er bløde, og tilsæt så oregano, salt og knust sort peber.

  4. Aftør panden med køkkenrulle. Læg champignon med stokkesiden opad i panden og fyld dem godt op med fyldet.

  5. Sæt panden på lav varme, og læg låg på.

  6. Tilbered i 15 minutter eller indtil champignonerne er gennemstegte.

Download denne opskrift her som en PDF / ePub

Vi anvender cookies for at kunne tilbyde dig den bedste oplevelse på vores website. Cookies er filer, der gemmes i din browser og bruges til at hjælpe med at gøre din oplevelse på nettet mere personlig.

Hvis du derfor fortsætter med at anvende vores website uden at ændre indstillingerne, accepterer du brugen af cookies.

Jeg er indforstået