Indkøbskurv (0) 0 Indkøbskurv

Din indkøbskurv ser tom ud.

Tak! Dine favoritter er blevet overført til indkøbskurven

Gå til indkøbskurv
ABOER I FOKUS
© Stockfood

Torsk fyldt med mandler med ovnbagte kartofler

Opskrifter


Ingredienser:

Mandelfyld

  1. 2 fed hvidløg, finthakket

  2. 1/2 lille rødt løg, skåret i fine tern

  3. 3 spsk. olivenolie

  4. 300 g fuldkornsbrød, skåret i 1-2 cm tern

  5. 2 spsk. purløg, hakket

  6. 1/2 tsk. friskkværnet sort peber

  7. 3 spsk. tørret estragon (eller dild eller basilikum)

  8. 60 g smør, smeltet

  9. 30-50 ml varmt vand

  10. 60 g mandler, hakkede og ristede

Fisk

  1. 4 torskefileter

  2. 8-10 skiver bacon (valgfrit)

  3. Salt og citron til pynt

Pandestegte kartofler

  1. 680 g små kartofler, halverede

  2. 1 tsk. løgpulver

  3. 1 tsk. hvidløgspulver

  4. 3-4 knivspidser salt

  5. 2 spsk. usaltet smør

  6. 1 spsk. olivenolie

  7. 250 ml koldt vand


Tilberedning:

Mandelfyld:

  1. Sauter hvidløg og løg i olivenolie, indtil det er blødt, men ikke brunet. Tag dem af blusset og bland med de resterende ingredienser til fyld.

Torsk:

  1. Skyl torskefileterne i koldt vand og dup dem tørre med køkkenrulle.

  2. Fordel fyldet jævnt på hver torskefillet indtil 2 cm på nederste kant.

  3. Rul fileterne sammen og hold dem om nødvendigt sammen med en tandstik. Valgfrit: Rul baconskiver tæt om torsken.

  4. Placer de rullede fileter i iCook slip-let stegepanden med låg, med fiskesiden nedaf. Der skal være 1-2 cm mellem fileterne.

  5. Steg den fyldte torsk på den ene side i 8-12 minutter, vend den og steg i yderligere 8-12 minutter.

Kartofler

  1. Placer kartoflerne i iCook suppedampgryden på 4 liter, dæk med 250 ml koldt vand og kog i 15 minutter. Hæld vandet fra og sæt dem til side.

  2. Opvarm iCook slip-let stegepanden på 10 tommer til mellemvarme og hæld olie og smør i. Nå det er smeltet, tilsættes de små kartofler, som vendes.

  3. Drys hvidløgspulver og løgpulver over kartoflerne, vend dem forsigtigt og steg derefter på mellemvarme, indtil pulveret bliver mørkt og danner skorpe.

  4. Smag til med salt og peber og lad kartoflerne køle ned i 15 minutter før servering.

Download denne opskrift her som en PDF / ePub

Vi anvender cookies for at kunne tilbyde dig den bedste oplevelse på vores website. Cookies er filer, der gemmes i din browser og bruges til at hjælpe med at gøre din oplevelse på nettet mere personlig.

Hvis du derfor fortsætter med at anvende vores website uden at ændre indstillingerne, accepterer du brugen af cookies.

Jeg er indforstået