Indkøbskurv (0) 0 Indkøbskurv

Din indkøbskurv ser tom ud.

Tak! Dine favoritter er blevet overført til indkøbskurven

Gå til indkøbskurv
ABOER I FOKUS
© Istockphoto

Fusilli med kylling og soltørrede tomater

Opskrifter

Sværhedsgrad: mellem
Anvendte iCook-produkter:4L Stock Pot with Lid; 5-Piece Knife Set; Mixing Bowl

Ingredienser::

  1. 300 g fusillipasta

  2. 10 soltørrede tomater

  3. 300 g kyllingefilet

  4. 6 store champignoner

  5. 3 fed hvidløg

  6. 200 ml fløde

  7. salt og peber

  8. 3 glas vand

Fremgangsmåde:

  1. Skær kyllingefileten ud i store stykker med iCook Santoku Knife, hak hvidløget fint, skær champignonerne og de soltørrede tomater i halve.

  2. Varm iCook 4L Stock Pot op, og tilføj olivenolie. Steg, indtil kyllingen får en gylden farve. Tilføj hvidløg og soltørrede tomater, rør rundt. Rør champignonerne i.

  3. Tilsæt vand, salt og peber, kog op og rør fløden i. Tilføj den italienske fusillipasta. Lad det simre i 30 minutter, og rør regelmæssigt, indtil fløden bliver tykkere.

Lignende indhold

Udforsk flere iCook-opskrifter

Mere

Pasta al Forno med ricotta og hjemmelavet tomatsauce

Opskrifter

Mere

Vi anvender cookies for at kunne tilbyde dig den bedste oplevelse på vores website. Cookies er filer, der gemmes i din browser og bruges til at hjælpe med at gøre din oplevelse på nettet mere personlig.

Hvis du derfor fortsætter med at anvende vores website uden at ændre indstillingerne, accepterer du brugen af cookies.

Jeg er indforstået