Sværhedsgrad: mellem
Anvendte iCook-produkter: 5-Piece Knife Set; Multi-Purpose Shears; Mixing Bowl; 8L Stock Pot with Lid
Ingredienser:
6 lammekoteletter
6 artiskokker i skiver
300 g hakket oksekød
2 løg
200 g ris
100 g fin bulgur
½ bundt persille
200 g vinblade
1 tomat (hakket)
1 dessertske spidskommen
1 teske gurkemeje
1 spiseske tomatsauce
110 ml olivenoile
2 fed hvidløg
salt, sort peber
Fremgangsmåde:
Hak oksekød, løg, hvidløg og tomater med iCook-kniven, og klip persille med Multi-Purpose Shears.
Bland det hele sammen med bulgur, ris, krydderier, salt, peber og olivenolie i blandeskålen.
Ælt i 10–15 minutter, fyld og rul vinbladene.
Placer tre lammekoteletter i iCook Stock Pot. Læg artiskokker ovenpå, efterfuldt af to lag vinblade og derefter igen lammekoteletter og artiskokker og to lag vinblade mere.
Tilføj olivenolie og tomatsauce.
Tilbered ved høj varme på komfuret, lad derefter simre i 40 minutter.