Indkøbskurv (0) 0 Indkøbskurv

Din indkøbskurv ser tom ud.

Tak! Dine favoritter er blevet overført til indkøbskurven

Gå til indkøbskurv
ABOER I FOKUS
© Stockfood

Lammekoteletter, artiskokker og fyldte vinblade

Opskrifter

Sværhedsgrad: mellem
Anvendte iCook-produkter: 5-Piece Knife Set; Multi-Purpose Shears; Mixing Bowl; 8L Stock Pot with Lid

Ingredienser:

  1. 6 lammekoteletter

  2. 6 artiskokker i skiver

  3. 300 g hakket oksekød

  4. 2 løg

  5. 200 g ris

  6. 100 g fin bulgur

  7. ½ bundt persille

  8. 200 g vinblade

  9. 1 tomat (hakket)

  10. 1 dessertske spidskommen

  11. 1 teske gurkemeje

  12. 1 spiseske tomatsauce

  13. 110 ml olivenoile

  14. 2 fed hvidløg

  15. salt, sort peber

Fremgangsmåde:

  1. Hak oksekød, løg, hvidløg og tomater med iCook-kniven, og klip persille med Multi-Purpose Shears.

  2. Bland det hele sammen med bulgur, ris, krydderier, salt, peber og olivenolie i blandeskålen.

  3. Ælt i 10–15 minutter, fyld og rul vinbladene.

  4. Placer tre lammekoteletter i iCook Stock Pot. Læg artiskokker ovenpå, efterfuldt af to lag vinblade og derefter igen lammekoteletter og artiskokker og to lag vinblade mere.

  5. Tilføj olivenolie og tomatsauce.

  6. Tilbered ved høj varme på komfuret, lad derefter simre i 40 minutter.

Vi anvender cookies for at kunne tilbyde dig den bedste oplevelse på vores website. Cookies er filer, der gemmes i din browser og bruges til at hjælpe med at gøre din oplevelse på nettet mere personlig.

Hvis du derfor fortsætter med at anvende vores website uden at ændre indstillingerne, accepterer du brugen af cookies.

Jeg er indforstået