Tærte med bær
Opskrifter
Den lækre balance mellem sødmen, mørdejen og fyldet gør denne tærte til en sikker favorit.
Den lækre balance mellem sødmen, mørdejen og fyldet gør denne tærte til en sikker favorit.
Ingredienser:
225 g hvedemel
110 g smør
80 g sukker
1æg
1–2 spsk æg pisket i koldt vand
ægvask
300 g kirsebær uden sten
225 g hindbær
225 g blåbær
150 g jordbær, hakkede
175 g sukker
40 g majsmel
2 spsk citronsaft
Opskrift:
Bland mel, smør og sukker i en foodprocessor. Tilføj æg og vand, så der formes en dej. Afkøl i 30 min.
Fyld dejen i en tærteform (gem den overskydende dej). Prik dejen med en gaffel, og bag (med papir og bønner) ved 180°C i 15 mins. Fjern papir og bønner, bag i 5 min. Tag ud og afkøl.
Kog frugten i en iCook™-stegepande i 10 min. Tilføj sukker, majsmel og citronsaft. Når det er blevet tykkere, lægges det på dejen med en ske.
Dæk tærten med et gitter lavet af den overskydende dej. Pensl med de piskede æg, bag i 20 min.
Vi anvender cookies for at kunne tilbyde dig den bedste oplevelse på vores website. Cookies er filer, der gemmes i din browser og bruges til at hjælpe med at gøre din oplevelse på nettet mere personlig.
Hvis du derfor fortsætter med at anvende vores website uden at ændre indstillingerne, accepterer du brugen af cookies.