Indkøbskurv (0) 0 Indkøbskurv

Din indkøbskurv ser tom ud.

Tak! Dine favoritter er blevet overført til indkøbskurven

Gå til indkøbskurv
ABOER I FOKUS
© StockFood

Tærte med bær

Opskrifter

Den lækre balance mellem sødmen, mørdejen og fyldet gør denne tærte til en sikker favorit.

Ingredienser:

  1. 225 g hvedemel

  2. 110 g smør

  3. 80 g sukker

  4. 1æg

  5. 1–2 spsk æg pisket i koldt vand

  6. ægvask

  7. 300 g kirsebær uden sten

  8. 225 g hindbær

  9. 225 g blåbær

  10. 150 g jordbær, hakkede

  11. 175 g sukker

  12. 40 g majsmel

  13. 2 spsk citronsaft

Opskrift:

  1. Bland mel, smør og sukker i en foodprocessor. Tilføj æg og vand, så der formes en dej. Afkøl i 30 min.

  2. Fyld dejen i en tærteform (gem den overskydende dej). Prik dejen med en gaffel, og bag (med papir og bønner) ved 180°C i 15 mins. Fjern papir og bønner, bag i 5 min. Tag ud og afkøl.

  3. Kog frugten i en iCook™-stegepande i 10 min. Tilføj sukker, majsmel og citronsaft. Når det er blevet tykkere, lægges det på dejen med en ske.

  4. Dæk tærten med et gitter lavet af den overskydende dej. Pensl med de piskede æg, bag i 20 min.

Vi anvender cookies for at kunne tilbyde dig den bedste oplevelse på vores website. Cookies er filer, der gemmes i din browser og bruges til at hjælpe med at gøre din oplevelse på nettet mere personlig.

Hvis du derfor fortsætter med at anvende vores website uden at ændre indstillingerne, accepterer du brugen af cookies.

Jeg er indforstået