Indkøbskurv (0) 0 Indkøbskurv

Din indkøbskurv ser tom ud.

Tak! Dine favoritter er blevet overført til indkøbskurven

Gå til indkøbskurv
ABOER I FOKUS
© StockFood

Bagte ferskener

Opskrifter

Disse bagte ferskener i sprødt wienerbrød med kanel er fyldt med saftig sødme.

Ingredienser:

  1. 325 g hvedemel

  2. 80 g sukker

  3. 175 g smør, koldt og i tern

  4. 2 æggeblommer

  5. 1–2spsk isvand

  6. 6 ferskener

  7. 2 kanelstænger, delt i "stænger"

  8. 1/2tsk stødt kanel

  9. pisket

Tilberedning:

  1. Bland mel, sukker og smør i en foodprocessor. Tilføj æg og vand, så der formes en dej. Afkøl 1 time.

  2. Skær dejen ud i seks cirkler, dæk ferskenerne og forsegl i toppen.

  3. Skær “blade” af den overskydende dej og sæt dem på ferskenerne. Sæt kanel“stænglerne” på.

  4. Sæt på en bageplade. Pensl med piskede æg, strø med sukker og kanel, bag ved 160°C i 35 min.

Vi anvender cookies for at kunne tilbyde dig den bedste oplevelse på vores website. Cookies er filer, der gemmes i din browser og bruges til at hjælpe med at gøre din oplevelse på nettet mere personlig.

Hvis du derfor fortsætter med at anvende vores website uden at ændre indstillingerne, accepterer du brugen af cookies.

Jeg er indforstået