Indkøbskurv (0) 0 Indkøbskurv

Din indkøbskurv ser tom ud.

Tak! Dine favoritter er blevet overført til indkøbskurven

Gå til indkøbskurv
ABOER I FOKUS

Pasta al Forno med ricotta og hjemmelavet tomatsauce

Opskrifter

Denne ret minder om lasagne; et ærkeitaliensk måltid, der samtidig er nemt at tilberede. Eventuelle rester er velsmagende og holder sig godt i køleskabet.

Ingredienser:

  1. 750 g Amway italienske pastaskruer

  2. 1 løg, finthakket

  3. 1 tørret rød chili, hakket

  4. 2 fed hvidløg, finthakket

  5. 2 dåser hakkede tomater (2 x 400 g)

  6. 1 håndfuld friske basilikumblade, hakket

  7. 200 g ricotta

  8. rigeligt revet parmesan

  9. 100 revet mozzarella

  10. ekstra jomfruolivenolie AMWAY da Carapelli

  11. salt, sort peber

Tilberedning:

  1. Forvarm ovnen til 200°, og bring vand med salt i kog i en iCook-suppegryde. Kom pastaskruerne i vandet, når det koger, og kog dem 3-4 minutter mindre end kogetiden på emballagen.

  2. Hæld vandet fra, og stil dem til side. Imens kommes olivenolie i en iCook stegepande, og steg løg, hvidløg og chili ved lav til middel varme i 5-10 minutter, eller indtil løgene er bløde.

  3. Tilsæt tomaterne, og lad saucen simre i 5-10 minutter.

  4. Pensl et stort, firkantet ildfast fad med olivenolie. Læg et lag sauce nederst i fadet og dernæst et lag pasta.

  5. Læg skiftevis flere lag, indtil der ikke er mere sauce/pasta. Drys den revne mozzarella ovenpå.

  6. Steg retten i ovnen i 15 minutter, eller indtil osten ovenpå er gyldenbrun.

Lignende indhold

Udforsk flere iCook-opskrifter

Mere

Aubergineruller med urter, gouda og hytteost

Opskrifter

Mere

Vi anvender cookies for at kunne tilbyde dig den bedste oplevelse på vores website. Cookies er filer, der gemmes i din browser og bruges til at hjælpe med at gøre din oplevelse på nettet mere personlig.

Hvis du derfor fortsætter med at anvende vores website uden at ændre indstillingerne, accepterer du brugen af cookies.

Jeg er indforstået