Indkøbskurv (0) 0 Indkøbskurv

Din indkøbskurv ser tom ud.

Tak! Dine favoritter er blevet overført til indkøbskurven

Gå til indkøbskurv
ABOER I FOKUS
© Getty Images

Tiramisu med chokolade

Opskrifter

Tiramisu kan også tilberedes med chokolade, som går fantastisk sammen med kaffe og gør denne variant af dessertklassikeren ekstra speciel.

Ingredienser:

  1. 24 ladyfingers

  2. 2 dl Amway espresso

  3. 100 g mørk chokolade (70-80% kakao), hakket

  4. 300 g mascarpone

  5. 2,5 dl piskefløde

  6. 75 g florsukker

  7. 1 tsk. vanilje

  8. evt. groft knuste kaffebønner (som pynt)

Tilberedning:

  1. Læg halvdelen af ladyfingers i et lag i bunden af en firkantet bageform. Dryp godt med espresso.

  2. Smelt den mørke chokolade i en lille iCook-gryde ved middel varme. Lad det køle af.

  3. Kom mascarpone, florsukker og vanilje i en skål. Pisk med en elpisker, indtil massen skummer. Tilsæt den smeltede chokolade, og fortsæt med at piske videre, til det er blandet helt sammen.

  4. Dæk ladyfingrene i bageformen med halvdelen af blandingen. Læg de resterende ladyfingers ovenpå, og dryp også dem med espresso.

  5. Hæld resten af mascarpone-blandingen på.

  6. Pynt evt. med de knuste kaffebønner. Stilles i køleskabet i mindst 6 timer inden servering.

Vi anvender cookies for at kunne tilbyde dig den bedste oplevelse på vores website. Cookies er filer, der gemmes i din browser og bruges til at hjælpe med at gøre din oplevelse på nettet mere personlig.

Hvis du derfor fortsætter med at anvende vores website uden at ændre indstillingerne, accepterer du brugen af cookies.

Jeg er indforstået