Indkøbskurv (0) 0 Indkøbskurv

Din indkøbskurv ser tom ud.

Tak! Dine favoritter er blevet overført til indkøbskurven

Gå til indkøbskurv
ABOER I FOKUS
© Getty Images

Russisk salat ("Sild i pels")

Opskrifter

Ingredienser:

  1. 2 rødbeder

  2. 3 kartofler

  3. 3 gulerødder

  4. 230 g marineret sild

  5. 2 sød-syrlige æbler

  6. 1 løg, afskallet og hakket

  7. 2 æg

  8. 200 g mayonnaise

  9. nogle få kviste persille

Tilberedning:

  1. Lad den marinerede sild dryppe af.

  2. Kog rødbederne i 30-40 minutter i 3-liters gryden og kartoflerne og gulerødderne i 20-25 minutter i 2-liters gryden. Lad grønsagerne køle af.

  3. Hårdkog æggene i 1-liters gryden. Stil dem til side til afkøling.

  4. Skræl kartoflerne og rødbederne. Undgå farveafsmitning på hænderne ved at bruge gummihandsker.

  5. Skær sild, kartofler, gulerødder og æbler i (ca. 0,5 cm store) tern med iCook-knivsættet.

  6. Pil de hårdkogte æg, og riv dem på det store iCook-rivejern. Kom dem i en blandeskål af rustfrit stål med låg, og stil skålen på køl.

  7. Riv rødbederne.

  8. Læg et lag kartofler på en serveringstallerken, og kom mayonnaise ovenpå. Læg derefter et lag sild og løg ovenpå, drys med salt, og kom mayonnaise på. Læg et lag gulerødder og rødbeder øverst, drys med salt, og kom mayonnaise på. Læg til sidst æbleternene allerøverst.

  9. Ret kanten til, og smør mayonnaise på foroven og på siden. Kom husholdningsfilm på, og sæt tallerknen i køleskab i nogle timer eller natten over.

  10. Pyntes med de revne æg og persillekvistene inden servering.

Lignende indhold

Udforsk flere iCook-opskrifter

Mere

Traditionelle marinerede sild

Opskrifter

Mere

Vi anvender cookies for at kunne tilbyde dig den bedste oplevelse på vores website. Cookies er filer, der gemmes i din browser og bruges til at hjælpe med at gøre din oplevelse på nettet mere personlig.

Hvis du derfor fortsætter med at anvende vores website uden at ændre indstillingerne, accepterer du brugen af cookies.

Jeg er indforstået