Indkøbskurv (0) 0 Indkøbskurv

Din indkøbskurv ser tom ud.

Tak! Dine favoritter er blevet overført til indkøbskurven

Gå til indkøbskurv
ABOER I FOKUS
© Stockfood

Accras af torsk med Gratin de Papaye fra Martinique

Opskrifter

Accras af torsk – ingredienser:

  1. 230 g afsaltet torsk uden ben

  2. 0,5 l solsikkeolie

  3. 1 finthakket løg

  4. 1 fed revet hvidløg

  5. 50 g hakket peberfrugt eller 30 g hakket chili

  6. 3 tsk. (med top) finthakket purløg

  7. 2 tsk. (med top) finthakket persille

  8. 200 g mel

  9. 2 tsk. bagepulver

  10. salt og peber

  11. vand (stuetemperatur)

Accras af torsk – tilberedning:

  1. Skil torsken i flager, og stil den til side.

  2. Varm olien i en iCook slip let-stegepande , og sautér løgene, så de er bløde. Tilsæt hvidløg, peberfrugt, chili, purløg og persille. Steg videre i 2 minutter, og tag derefter panden af varmen, og ibland torsken i flager.

  3. Bland mel og bagepulver i en 3-liters iCook blandeskål af rustfrit stål. Smag til med salt og peber.

  4. Kom fisken fra panden i melet sammen med vand, og bland til en tyktflydende dej. Tilsæt eventuelt mere mel eller vand for at få den rette, tykke konsistens. Prøv med en eller to accras, inden du ændrer på konsistensen.

  5. Hæld ca. 4 cm olie i panden, og varm op til middel varme.

  6. Form accras (boller) af dejblandingen med en spiseske, og kom dem i olien. Bollerne steges i olien, indtil de er brune på den ene side, hvorefter de vendes og steger på den anden side.

  7. Drypper af på køkkenrulle.

  8. Serveres med en frisk salat, grønsagsstave eller papajagratinen.

© Stockfood

Gratin de Papaye – ingredienser:

  1. 2,5 kg grønne papajaer (eller bananer)

  2. 4 l vand

  3. 2 tsk. allehånde (piment)

  4. 2 kryddernelliker

  5. 45 g salt

  6. 60 g smør

  7. 2 løg

  8. 2 persillekviste

  9. 2 fed hvidløg

  10. 520 ml mælk

  11. 100 g revet ost

Gratin de Papaye – tilberedning:

  1. Vask, skræl, og fjern kernerne i papajafrugterne. Skær dem i skiver.

  2. Bring vandet i kog, og tilsæt allehånde, kryddernelliker og salt. Tilsæt de skivede papajaer, og kog i 35 minutter.

  3. Hæld vandet fra. Blend papajaerne i iCook-blenderen.

  4. Smelt smørret i en iCook Senior-sauterpande. Tilsæt løg og persille, og steg grønsagerne, indtil de er bløde. Tilsæt hvidløg, og bland.

  5. Rør mælken i, dernæst osten og endelig de blendede papajaer. Rør godt i retten. Kom blandingen i portionsforme. Drys med revet ost.

  6. Grill retten med åben låge ved 180°, indtil den er brun. Afkøles og serveres.

Lignende indhold

Traditionelle marinerede sild

Opskrifter

Mere

Vi anvender cookies for at kunne tilbyde dig den bedste oplevelse på vores website. Cookies er filer, der gemmes i din browser og bruges til at hjælpe med at gøre din oplevelse på nettet mere personlig.

Hvis du derfor fortsætter med at anvende vores website uden at ændre indstillingerne, accepterer du brugen af cookies.

Jeg er indforstået