Indkøbskurv (0) 0 Indkøbskurv

Din indkøbskurv ser tom ud.

Tak! Dine favoritter er blevet overført til indkøbskurven

Gå til indkøbskurv
ABOER I FOKUS

Porrer med balsamicodressing

Opskrifter

Tilberedningstid: 60 min / Portioner: 4 / Energiværdi: 96 kcal pr. portion

Køkkengrej:

  1. Senior-sauterpande med låg

  2. Blandeskål med låg

Ingredienser:

  1. 6 porrer

  2. 250 ml yoghurt naturel

  3. 4 kviste koriander

  4. 4 kviste estragon

  5. 1 spsk. balsamicoeddike

  6. 1 tsk. honning (blandet med balsamicoeddike)

  7. 1 tsk. sennepskorn

  8. salt og peber

Næringsindhold pr. portion:

  1. Protein: 6,1 g

  2. Fedt: 2,1 g

  3. Kulhydrat: 13,2 g

  4. Energiværdi: 96,4 kcal

  5. Kolesterol: 5,6 mg

  6. Glykæmisk indeks: 25 (lav)

Tilberedning:

  1. Skær porrerne over på tværs i 10 cm lange stykker, skyl dem godt, og bind stegesnor omkring, så de bevarer formen. I stedet for kogegarn kan der bruges dampede strimler af porre.

  2. Bring vand med salt i kog i en Senior-sauterpande. Kom de klargjorte porrer i det varme vand med salt. Bring vandet i kog igen, og kog porrerne i 15-20 min ved lav varme ved hjælp af VITALOK-tilberedningsmetoden. Derved danner panden og låget en væskeforsegling, så næringsstoffer og smag bevares i maden.

  3. Når porrerne er kogt, køles de af, duppes med køkkenrulle og lægges på et serveringsfad.

  4. Tilbered vinaigretten ved at blande finthakkede urter, sennepskorn, yoghurt naturel, salt og peber sammen til en jævn konsistens. Køl dressingen af.

  5. Hæld vinaigretten over porrerne på serveringsfadet, og stænk dem med balsamicoeddike-/honningblandingen. Retten skal helst sættes på køl et stykke tid, så porrerne kan ligge i blød i dressingen.

Lignende indhold

Udforsk flere iCook-opskrifter

Mere

Vi anvender cookies for at kunne tilbyde dig den bedste oplevelse på vores website. Cookies er filer, der gemmes i din browser og bruges til at hjælpe med at gøre din oplevelse på nettet mere personlig.

Hvis du derfor fortsætter med at anvende vores website uden at ændre indstillingerne, accepterer du brugen af cookies.

Jeg er indforstået