Indkøbskurv (0) 0 Indkøbskurv

Din indkøbskurv ser tom ud.

Tak! Dine favoritter er blevet overført til indkøbskurven

Gå til indkøbskurv
ABOER I FOKUS

Steak med grøntsagssalsa

Opskrifter

Samlet klargøringstid: 15-20 min / portioner: 4 / Energiværdi: 506 kcal hver

Køkkengrej:

  1. 30 cm non-stick stegepande med hærdet glaslåg

  2. Kasserolle og låg på 1 eller 2 liter

  3. Blandeskål med låg

Ingredienser:

  1. 4 stykker okseribbe, 230 g hver

  2. 3 peberfrugter (grøn, gul og rød)

  3. 4 mellemstore tomater

  4. 4 kviste koriander

  5. 1 spsk Extra Virgin olivenolie

  6. 1 spsk rødvinseddike

  7. ½ hoved icebergssalat

  8. salt og peber

Næringsoplysninger pr. 1 portion:

  1. Protein - 41,8 g

  2. Fedt - 32,3 g

  3. Kulhydrater - 12,1 g

  4. Energiværdi - 506,4 kcal

  5. Kolesterol - 238 mg

  6. Glykæmisk indeks - 25 (lav)

Forberedelsesmetode:

  1. Oliér oksekødet, krydr med salt og peber, og lad det marinere i 10 minutter.

  2. Skær peberfrugterne groft og kog dem i en gryde i 5-7 minutter, indtil de er lette at skrælle. Afkøl dem derefter under koldt vand, skræl, tør med et papirhåndklæde og finhak dem med en kniv.

  3. Skær let i hver tomat let med en kniv, dyp dem ned i kogende vand i 5-10 sekunder, skræl dem derefter og skær dem i små terninger. Kombiner tomatterningerne med de hakkede peberfrugter, tilsæt vineddike, resterende olivenolie, salt, peber og lad blandingen sætte sig.

  4. Forvarm stegepanden. Dup oksekødet med et papirhåndklæde for at fjerne overskydende olie og stege, indtil det er gyldenbrunt på begge sider. Dæk derefter med låg og kog i yderligere 5 minutter.

  5. Når bøffen er stegt iht. dine præferencer, anrettes og serveres den med grøntsagssalsa og icebergblade.

Lignende indhold

Udforsk flere iCook-opskrifter

Mere

Vi anvender cookies for at kunne tilbyde dig den bedste oplevelse på vores website. Cookies er filer, der gemmes i din browser og bruges til at hjælpe med at gøre din oplevelse på nettet mere personlig.

Hvis du derfor fortsætter med at anvende vores website uden at ændre indstillingerne, accepterer du brugen af cookies.

Jeg er indforstået