Indkøbskurv (0) 0 Indkøbskurv

Din indkøbskurv ser tom ud.

Tak! Dine favoritter er blevet overført til indkøbskurven

Gå til indkøbskurv
ABOER I FOKUS
© StockFood

Gazpacho

Opskrifter

Gazpacho er en lækker og forfriskende, kold spansk suppe, som stammer fra Andalusien. Den tilberedes af friske, rå grønsager og nydes især i sommerens varmeste måneder.

Anvendte iCook-produkter:

  1. Knivsæt med 5 dele

  2. 2-liters blandeskål af rustfrit stål

  3. 25 cm slip let-stegepande


Ingredienser:

  1. 1 kg pæretomater eller tomater på stilk, i kvarte

  2. 1 grøn peberfrugt, grofthakket

  3. 1 lille fed hvidløg, knust

  4. 200 ml olivenolie

  5. 50 ml hvid eddike

  6. salt og peber

  7. Evt. 10 g NUTRIWAY All Plant Protein

  8. Evt. ciabattabrød i skiver

  9. Evt. agurk, rød og gul peberfrugt, i tern


Tilberedning:

  1. Kom tomater, grøn peberfrugt og hvidløg i en blender, og blend ingredienserne i 5 minutter, eller indtil de er blendet helt.

  2. Lad den blendede masse dryppe af i en spidssigte ned i blandeskålen for at fjerne den sidste faste del.

  3. Hæld gazpachomassen i blenderen igen, og tilsæt olie, eddike, salt og evt. NUTRIWAY All Plant. Blend det hele.

  4. Krydr gazpachoen med salt og peber, og tilsæt en smule vand, hvis suppen skal have en tyndere konsistens. Serveres og nydes!


Evt. tilbehør

Rist ciabattaskiverne på slip let-stegepanden, og server til gazpachoen. Gazpachoen bliver ekstra farverig og frisk ved at pynte med agurk, rød og gul peberfrugt i tern.

Download opskriften her som PDF / ePub

Vi anvender cookies for at kunne tilbyde dig den bedste oplevelse på vores website. Cookies er filer, der gemmes i din browser og bruges til at hjælpe med at gøre din oplevelse på nettet mere personlig.

Hvis du derfor fortsætter med at anvende vores website uden at ændre indstillingerne, accepterer du brugen af cookies.

Jeg er indforstået