Gazpacho
Opskrifter
Gazpacho er en lækker og forfriskende, kold spansk suppe, som stammer fra Andalusien. Den tilberedes af friske, rå grønsager og nydes især i sommerens varmeste måneder.
Gazpacho er en lækker og forfriskende, kold spansk suppe, som stammer fra Andalusien. Den tilberedes af friske, rå grønsager og nydes især i sommerens varmeste måneder.
Anvendte iCook-produkter:
Knivsæt med 5 dele
2-liters blandeskål af rustfrit stål
25 cm slip let-stegepande
Ingredienser:
1 kg pæretomater eller tomater på stilk, i kvarte
1 grøn peberfrugt, grofthakket
1 lille fed hvidløg, knust
200 ml olivenolie
50 ml hvid eddike
salt og peber
Evt. 10 g NUTRIWAY All Plant Protein
Evt. ciabattabrød i skiver
Evt. agurk, rød og gul peberfrugt, i tern
Tilberedning:
Kom tomater, grøn peberfrugt og hvidløg i en blender, og blend ingredienserne i 5 minutter, eller indtil de er blendet helt.
Lad den blendede masse dryppe af i en spidssigte ned i blandeskålen for at fjerne den sidste faste del.
Hæld gazpachomassen i blenderen igen, og tilsæt olie, eddike, salt og evt. NUTRIWAY All Plant. Blend det hele.
Krydr gazpachoen med salt og peber, og tilsæt en smule vand, hvis suppen skal have en tyndere konsistens. Serveres og nydes!
Evt. tilbehør
Rist ciabattaskiverne på slip let-stegepanden, og server til gazpachoen. Gazpachoen bliver ekstra farverig og frisk ved at pynte med agurk, rød og gul peberfrugt i tern.
Vi anvender cookies for at kunne tilbyde dig den bedste oplevelse på vores website. Cookies er filer, der gemmes i din browser og bruges til at hjælpe med at gøre din oplevelse på nettet mere personlig.
Hvis du derfor fortsætter med at anvende vores website uden at ændre indstillingerne, accepterer du brugen af cookies.