Indkøbskurv (0) 0 Indkøbskurv

Din indkøbskurv ser tom ud.

Tak! Dine favoritter er blevet overført til indkøbskurven

Gå til indkøbskurv
ABOER I FOKUS
© Stockfood

Smørstegte rejer på romainesalat med appelsin

Opskrifter

Let, grøn salat med lækre, smørstegte rejer og appelsin/citrus-overraskelse. Perfekt på varme sommerdage.

Anvendte iCook-produkter:

  1. Knivsæt med 5 dele

  2. 1-liters gryde

  3. 4-liters dampkoger

  4. 30 cm slip let-stegepande

  5. 1-liters blandeskål af rustfrit stål med låg


Ingredienser:

  1. 150 g grønne bønner

  2. salt

  3. 12 friske tigerrejer, pillet og tarmstreng fjernet

  4. 55 g smør

  5. 2 fed hvidløg, knust

  6. 1 kvist timian

  7. 50 g olivenolie

  8. 35 g appelsinsaft

  9. 8 g dijonsennep

  10. 1 knivspids hakket estragon

  11. 10 g rødvinseddike

  12. salt og peber

  13. 2 romainesalathjerter, delt i enkeltblade

  14. 2 appelsiner, skrællet og i både


Tilberedning:

  1. Kom bønnerne i kogende vand med salt i ca. 5 minutter, eller indtil de har lidt bid. Skyl bønnerne i iskoldt vand, og lade dem dryppe af i dampkogeren eller et dørslag.

  2. Skyl rejerne i koldt vand, og dup dem tørre med køkkenrulle.

  3. Opvarm smørret i gryden, tilsæt hvidløg og timian, og sauter rejerne i ca. 4 minutter. Stil det til side.

  4. Bland olivenolie, appelsinsaft, dijonsennep, estragon, rødvinseddike, salt og peber godt sammen til dressingen.

  5. Arranger salatblade, bønner, appelsiner og rejer på et fad. Hold dressingen over salaten, og server.


Tip:

Opbevar eventuelle rester i blandeskålen af rustfrit stål med tilhørende låg.

Download opskriften her som PDF / ePub

Lignende indhold

Udforsk flere iCook-opskrifter

Mere
© StockFood

Salat med grønkål, stegte søde kartofler og pastinak med feta, pekannødder og granatæble

Opskrifter

Mere

Vi anvender cookies for at kunne tilbyde dig den bedste oplevelse på vores website. Cookies er filer, der gemmes i din browser og bruges til at hjælpe med at gøre din oplevelse på nettet mere personlig.

Hvis du derfor fortsætter med at anvende vores website uden at ændre indstillingerne, accepterer du brugen af cookies.

Jeg er indforstået