Mangosorbet med mynte
Opskrifter
Denne sorbet er super nem at lave. Den er forfriskende, nem at lave og perfekt at servere i varmt vejr.
Denne sorbet er super nem at lave. Den er forfriskende, nem at lave og perfekt at servere i varmt vejr.
Anvendte iCook-produkter:
Knivsæt med 5 dele
1-liters gryde
2-liters blandeskål af rustfrit stål
Ingredienser:
100 g sukker
100 ml vand
3 modne mangoer, uden skind og i tern
saften af 1 limefrugt
en håndfuld mynteblade til pynt
Tilberedning:
Hold vand og sukker i gryden, og sæt den over ved høj varme. Rør i sukkermassen, og bring den i kog. Skru ned for varmen, og lad den simre i 2-3 minutter, eller indtil sukkeret er opløst. Stil til side, og lad det køle helt af.
Kom mango, den kolde sukkersirup og limesaften i en blender, og blend massen helt fin.
Hæld mangoblandingen i blandeskålen, og stil skålen i fryseren i ca. 4 timer. Rør godt i blandingen hver halve time.
Arranger som scoops i dybe tallerkner. Pynt med mynte, og server!
Vi anvender cookies for at kunne tilbyde dig den bedste oplevelse på vores website. Cookies er filer, der gemmes i din browser og bruges til at hjælpe med at gøre din oplevelse på nettet mere personlig.
Hvis du derfor fortsætter med at anvende vores website uden at ændre indstillingerne, accepterer du brugen af cookies.