Indkøbskurv (0) 0 Indkøbskurv

Din indkøbskurv ser tom ud.

Tak! Dine favoritter er blevet overført til indkøbskurven

Gå til indkøbskurv
ABOER I FOKUS
© Amway

Æggesalat med avocado

Opskrifter

Dette dejligt lette smørepålæg er perfekt som en forret til en skovtur på varme sommerdage eller til en øl om aftenen.


Anvendte iCook-produkter:

  1. Knivsæt med 5 dele

  2. Blandeskålsæt

  3. 1-liters gryde


Ingredienser:

  1. 2 æg

  2. 100 g agurk, med skræl, skåret i større stykker

  3. 30 g forårsløg, i tynde ringe

  4. 2 avocadoer, skrællet, uden sten

  5. 3 tsk. rødvinseddike

  6. 1/2 tsk. salt

  7. 1/2 tsk. sort peber

  8. 1 tsk. chilisauce

  9. 30 g rucola

  10. 1/2 tsk. olivenolie

  11. 8 fuldkornskiks


Tilberedning:

  1. Kog æggene i 10 minutter i gryden.

  2. Kom agurkestykkerne og forårsløgringene i den mellemstore blandeskål.

  3. Mos avocadoerne i den lille blandeskål. Tilsæt 2 tsk. rødvinseddike, salt, sort peber og chilisauce, og bland det godt. Kom avocadoblandingen i skålen med agurk og forårsløg, og bland det sammen.

  4. Skyl æggene med koldt vand. Pil dem, skær dem i små stykker, og kom dem i avocadoblandingen. Smag til med salt og peber.

  5. Læg rucolaen på et serveringsfad. Stænk med den sidste 1 tsk. rødvinseddike samt 1 tsk. olivenolie, og bland. Kom ægge-/avocadoblandingen oven på rucolaen, og server retten på kiksene.

Download opskriften her som PDF / ePub

Vi anvender cookies for at kunne tilbyde dig den bedste oplevelse på vores website. Cookies er filer, der gemmes i din browser og bruges til at hjælpe med at gøre din oplevelse på nettet mere personlig.

Hvis du derfor fortsætter med at anvende vores website uden at ændre indstillingerne, accepterer du brugen af cookies.

Jeg er indforstået