Regnbuesalat
Opskrifter
Dejligt frisk og syrlig salat til at ledsage alle lette måltider eller til skovturen. Og den er super nem at tilberede!
Dejligt frisk og syrlig salat til at ledsage alle lette måltider eller til skovturen. Og den er super nem at tilberede!
Anvendte iCook-produkter:
Knivsæt med 5 dele
Blandeskålsæt
Ingredienser:
250 g gulerødder, skrællet og skåret i 1 cm stykker
370 g blomkål, i små buketter
285 g broccoli, i små buketter
225 g pære, udkernet og skåret i 1 cm stykker
250 g rødbeder, skrællet og skåret i 1 cm stykker
100 g olivenolie
30 g æblecidereddike
1 moden mango, skrællet og skåret i skiver
saften af 1 limefrugt
1 skalotteløg, afskallet og i tynde skiver
1 tsk. salt
1/2 tsk. sort peber
30 g koriander, finthakket
Tilberedning:
Bland gulerødder, blomkål, broccoli, pære og rødbeder, som du har klargjort, i den store blandeskål.
Sådan laver du dressingen: Kom olivenolie, æblecidereddike, mango, limesaft, skalotteløg, salt, peber og koriander i en foodprocessor eller blender. Blend 5-6 gange. (Hvis du ikke har en foodprocessor eller blender, kan du mose mangoen i den mellemstore blandeskål til en jævn pasta. Dernæst pisker du de øvrige ingredienser i dressingen, indtil den er godt blandet).
Hæld dressingen over grønsagerne og frugten, bland det godt, og server.
Vi anvender cookies for at kunne tilbyde dig den bedste oplevelse på vores website. Cookies er filer, der gemmes i din browser og bruges til at hjælpe med at gøre din oplevelse på nettet mere personlig.
Hvis du derfor fortsætter med at anvende vores website uden at ændre indstillingerne, accepterer du brugen af cookies.