Granolabarer
Opskrifter
Granolabarer er nøddeagtige og mættende, og de er velegnede som en snack til at give energi, når man er på farten, eller til skovturen.
Granolabarer er nøddeagtige og mættende, og de er velegnede som en snack til at give energi, når man er på farten, eller til skovturen.
Anvendte iCook-produkter:
Non-Stick stegepande (25 cm)
Blandeskålsæt
2-liters gryde
Ingredienser:
160 g pecannødder, hakkede
130 g havregryn
80 g smør
175 g honning
1 tsk. kanel
50 g cornflakes
30 g puffede ris
100 g rosiner eller sultana-rosiner
Tilberedning:
Rist pecannødderne på Non-Stick panden, indtil de dufter, og kom dem i en stor blandeskål. Rist derefter havregrynene i 1-2 minutter på panden. Kom dem i blandeskålen sammen med pecannødderne.
Opvarm smør, honning og kanel langsomt i 2-liters gryden, indtil smørret smelter. Rør det sammen, og hæld det i skålen med pecannødder og havregryn. Tilsæt cornflakes, puffede ris og rosiner eller sultana-rosiner. Rør rundt i blandingen med en træske.
Hæld blandingen ud på en bageplade med bagepapir, og pres den let i rektangulær form.
Lad blandingen køle af til stuetemperatur, indtil den er fast, hvorefter den skæres i stænger.
Vi anvender cookies for at kunne tilbyde dig den bedste oplevelse på vores website. Cookies er filer, der gemmes i din browser og bruges til at hjælpe med at gøre din oplevelse på nettet mere personlig.
Hvis du derfor fortsætter med at anvende vores website uden at ændre indstillingerne, accepterer du brugen af cookies.