Indkøbskurv (0) 0 Indkøbskurv

Din indkøbskurv ser tom ud.

Tak! Dine favoritter er blevet overført til indkøbskurven

Gå til indkøbskurv
ABOER I FOKUS
© Amway

Granolabarer

Opskrifter

Granolabarer er nøddeagtige og mættende, og de er velegnede som en snack til at give energi, når man er på farten, eller til skovturen.

Anvendte iCook-produkter:

  1. Non-Stick stegepande (25 cm)

  2. Blandeskålsæt

  3. 2-liters gryde

Ingredienser:

  1. 160 g pecannødder, hakkede

  2. 130 g havregryn

  3. 80 g smør

  4. 175 g honning

  5. 1 tsk. kanel

  6. 50 g cornflakes

  7. 30 g puffede ris

  8. 100 g rosiner eller sultana-rosiner

Tilberedning:

  1. Rist pecannødderne på Non-Stick panden, indtil de dufter, og kom dem i en stor blandeskål. Rist derefter havregrynene i 1-2 minutter på panden. Kom dem i blandeskålen sammen med pecannødderne.

  2. Opvarm smør, honning og kanel langsomt i 2-liters gryden, indtil smørret smelter. Rør det sammen, og hæld det i skålen med pecannødder og havregryn. Tilsæt cornflakes, puffede ris og rosiner eller sultana-rosiner. Rør rundt i blandingen med en træske.

  3. Hæld blandingen ud på en bageplade med bagepapir, og pres den let i rektangulær form.

  4. Lad blandingen køle af til stuetemperatur, indtil den er fast, hvorefter den skæres i stænger.

Download opskriften her som PDF / ePub

Vi anvender cookies for at kunne tilbyde dig den bedste oplevelse på vores website. Cookies er filer, der gemmes i din browser og bruges til at hjælpe med at gøre din oplevelse på nettet mere personlig.

Hvis du derfor fortsætter med at anvende vores website uden at ændre indstillingerne, accepterer du brugen af cookies.

Jeg er indforstået