Favoritter (0) 0 Favoritter

Din favoritliste er tom!

Tak! Dine favoritter er blevet overført til indkøbskurven

ABOER I FOKUS
© StockFood

Gulerodssuppe med ingefær

Opskrifter

Denne dejligt varmende suppe er også velegnet til veganere og vegetarer. Den består af masser af friske grønsager skønt krydret med et strejf af ingefær.

Anvendte iCook-produkter:

  1. Knivsæt med 5 dele

  2. Skærebræt

  3. Stor blandeskål

  4. 3-liters gryde med låg

Ingredienser:

  1. 130 g sødkartoffel, skrællet og hakket groft

  2. 120 g græskar, skrællet og hakket groft

  3. 6 gulerødder, skrællet og hakket groft

  4. Olivenolie

  5. 1 løg, afskallet og hakket groft

  6. 2 fed hvidløg, knust

  7. 20 g frisk gurkemeje, finrevet

  8. 30 g ingefær, skrællet og finrevet

  9. Saften af 1 citron

  10. 550 ml vand

  11. Salt og peber

  12. Evt. 1 spsk. NUTRIWAY Fibre Powder

Tilberedning:

  1. Forvarm ovnen til 200°.

  2. Kom sødkartoffel, græskar og gulerødder i blandeskålen, krydr med salt og peber, og stænk med olivenolie. Bland godt, indtil alle grønsagerne er smurt ind i olivenolie og krydderier. Kom dernæst grønsagerne i en bradepande, og rist dem i ovnen i ca. 20 minutter, eller indtil de er gennemstegt. Tag bradepanden ud af ovnen, og stil den til side.

  3. Imens opvarmes olivenolie i gryden ved middel varme. Når olien er varm, tilsættes løg og hvidløg, som sauteres i ca. 5 minutter, eller indtil det er blødt.

  4. Når det er blødt, tilsættes frisk gurkemeje, ingefær og ristede grønsager. Rør godt, og sauter i yderligere 5 minutter.

  5. Tilsæt vand og citronsaft, og lad retten simre videre i 20-25 minutter. Rør indimellem.

  6. Når alle grønsager er bløde, tilsættes evt. NUTRIWAY Fibre Powder, og suppen hældes op portionsvis. Lad suppen køle af, og sæt portionerne i køleskabet.

  7. Tag portionerne ud, når de skal spises, og mens de stadig er afkølede, blendes suppen helt jævn med en stavblender.

  8. Varm suppen op på en kogeplade eller i mikrobølgeovnen, og server i dybe tallerkener.

Download opskriften her som PDF / ePub

Vi anvender cookies for at kunne tilbyde dig den bedste oplevelse på vores website. Cookies er filer, der gemmes i din browser og bruges til at hjælpe med at gøre din oplevelse på nettet mere personlig.

Hvis du derfor fortsætter med at anvende vores website uden at ændre indstillingerne, accepterer du brugen af cookies.

Jeg er indforstået