Favoritter (0) 0 Favoritter

Din favoritliste er tom!

Tak! Dine favoritter er blevet overført til indkøbskurven

ABOER I FOKUS
© Shutterstock

Pizza Margherita med champignon

Opskrifter

Denne opskrift på pizza med champignon er en af vores livretter, men du kan også bruge andre ingredienser, alt efter hvad du bedst kan lide på din pizza. Og det bedste af det hele er, at alt, hvad du skal bruge for at lave denne pizza, er en iCook slip let-stegepande!

Anvendte iCook-produkter:

  1. 1-liters blandeskål

  2. 3-liters blandeskål

  3. Skærebræt af træ

  4. Knivsæt med 5 dele

  5. Slip let-stegepande med låg, 28 cm

Ingredienser

  1. 1 tsk. tørgær

  2. 250 g hvedemel

  3. ½ tsk. sukker

  4. ½ tsk. fint havsalt

  5. 1 spsk. olivenolie

  6. 180 ml lunkent vand

  7. 150 g revet ost

  8. 150 g frisk mozzarella, groftrevet

  9. 150 g tomatpassata

  10. 150 g champignon, i skiver

  11. 250 g cherrytomater, skåret i kvarte

  12. 2 kviste frisk basilikum, groftrevet

  13. 5-10 ml olivenolie

  14. salt og peber, efter smag

  15. Tyk balsamicoeddike, efter smag

Tilberedning:

  1. Bland gær, sukker, olie og vand i den lille blandeskål. Stil skålen et varmt sted i ca. 2 minutter.

  2. Sigt mel og salt ned i den store blandeskål, og lav en fordybning i midten. Tilsæt gærblandingen, og rør, indtil det er jævnt. Læg låget på panden, og stil den til side et varmt sted i 30-45 minutter, eller indtil dejen er hævet til dobbelt størrelse.

  3. Kom dernæst dejen ud på en melstrøet bordplade. Ælt dejen for at presse luften ud, og rul den derefter ud.

  4. Pensl slip let-stegepanden med olivenolie. Hvis du bruger iCook slip let-stegepanden, er det ikke nødvendigt at bruge olie. Læg den udrullede dej på panden, og skær overskydende dej af med en dejskraber af silikone.

  5. Steg dejen ved middel varme i 5 minutter, indtil den begynder at blive gyldenbrun på undersiden. Vend dejen, og steg den videre på den anden side i yderligere 5 minutter, indtil pizzabunden er gennembagt.

  6. Fordel passataen på pizzaen, og kom den revne ost og champignonerne ovenpå. Drys salt og peber på, læg låget på panden, og steg videre i yderligere 3-4 minutter, indtil osten er smeltet.

  7. Med en spartel af silikone eller træ løsnes pizzaen fra panden og lægges på skærebrættet. Oven på kommes groftrevet mozzarella, tomater og basilikumblade. Stænk med balsamicoeddike.

Tip:

Lav den dobbelte mængde pizzadej, så du har en ekstra portion færdiglavet dej til en anden gang. Pak dejen ind i husholdningsfilm, og kom den i fryseren, indtil den skal bruges. Hvis du har travlt, kan du i stedet for dejen i opskriften bruge pizzadej fra supermarkedet. Hvis der er pizza til overs, opvarmes den nemt på panden ved lav til middel varme. Hvis pizzadejen skal være sprød, kan du i stedet bage den i ovnen ved 200° C. Ved brug af iCook slip let-stegepanden er det ikke nødvendigt at flytte dejen over i en bageform!

Vi anvender cookies for at kunne tilbyde dig den bedste oplevelse på vores website. Cookies er filer, der gemmes i din browser og bruges til at hjælpe med at gøre din oplevelse på nettet mere personlig.

Hvis du derfor fortsætter med at anvende vores website uden at ændre indstillingerne, accepterer du brugen af cookies.

Jeg er indforstået