Champignon-omelet med mozzarella og karse
Opskrifter
Denne omelet er velegnet som morgenmad eller til brunch. Den er propfuld af lækre ingredienser, som er nemme at skaffe, og hvis du vil gøre kosten mere fiberrig, tilsættes omeletblandingen blot Nutriway Fibre Powder, inden den kommes på panden.
Anvendte iCook-produkter:
Skærebræt af træ
Knivsæt med 5 dele
1-liters blandeskål
Slip let-stegepande med låg, 24 cm
Ingredienser:
200 g champignon, i skiver
2 tsk. frisk timian
6 mellemstore æg, pisket
Evt. 100 g revet parmesan
Evt. Nutriway Fibre Powder
150 g små mozzarellakugler, skåret i halve
30 g frisk karse, med enderne klippet af
1 tsk. olivenolie
2 spsk. smør
salt og peber efter smag
stødt rød peber
Tilberedning:
Opvarm 1 tsk. olivenolie på panden ved middel varme. Hvis du bruger iCook slip let-stegepanden, er det ikke nødvendigt at bruge olie. Når olien er varm, kommes champignonerne i og steges, indtil de er gyldenbrune på alle sider. Krydr med salt og peber, og drys timian på. Tag champignonerne op af panden, og stil dem til side.
Rør salt, evt. sammen med revet parmesan og Nutriway Fibre Powder, i skålen sammen med det piskede æg.
Smelt 2 spsk. smør på panden ved middel varme, og tilsæt halvdelen af æggeblandingen. Hvis du bruger iCook slip let-stegepanden, er det ikke nødvendigt at bruge smør. Vip panden forsigtigt fra side til side, så blandingen dækker overfladen i panden. Når æggeblandingen er stegt, lægges halvdelen af champignonerne og fem af de halverede mozzarellakugler på den ene halvdel af omeletten, hvorefter den anden halvdel foldes henover. Hold derefter panden skråt, og lad omeletten glide op over pandekanten og ud på en tallerken.
Gør det samme med den næste omelet.
Pynt med frisk karse og nogle få af champignonerne. Krydr med salt og stødt rød peber efter smag.