Favoritter (0) 0 Favoritter

Din favoritliste er tom!

Tak! Dine favoritter er blevet overført til indkøbskurven

ABOER I FOKUS

Shakshuka

Opskrifter

Shakshuka, som er et både nemt og mættende brunchalternativ, betyder "en blanding" på arabisk og har eksisteret i middelhavskulturer i århundreder. Nyd denne smagsfyldte ret til brunch eller på alle tider af dagen!

Anvendte iCook-produkter:

  1. Skærebræt af træ

  2. Knivsæt med 5 dele

  3. Non-stick stegepande med låg, 24 cm

Ingredienser:

  1. 3 g harissa

  2. 3 g stødt spidskommen

  3. 3 g røget paprika

  4. 5 ml tomatpasta

  5. 3 fed hvidløg, hakket fint

  6. 1 spsk. olivenolie

  7. 2 peberfrugter (1 rød og 1 gul), uden kerner og grofthakket

  8. 400 g blommetomater, hakkede

  9. 3 store økologiske æg

  10. ½ avocado, i skiver og stænket med citronsaft

  11. 15 g frisk bredbladet persille, hakket

  12. havsalt efter smag

  13. ristet surdejsbrød

Tilberedning:

  1. Opvarm olivenolie på panden ved middel varme, og tilsæt harissa, spidskommen, røget paprika, tomatpasta, hvidløg, peberfrugter og salt. Sauter i ca. 2 minutter.

  2. Tilsæt tomater, og lad retten simre i ca. 10 minutter, indtil saucen er reduceret og tyknet, mens der røres i den af og til.

  3. Brug bagsiden af en træ- eller silikoneske til at lave tre huller i saucen og slå æggene ud i dem. Læg låget på panden og lad retten stege i 2-3 minutter, indtil æggehviden er stivnet, men blommerne stadig er løbende.

  4. Når retten er færdig, tages låget af. Tilsæt avocadoskiverne, og pynt med frisk persille. Serveres med ristet surdejsbrød.

Download opskriften her som PDF / ePub

Vi anvender cookies for at kunne tilbyde dig den bedste oplevelse på vores website. Cookies er filer, der gemmes i din browser og bruges til at hjælpe med at gøre din oplevelse på nettet mere personlig.

Hvis du derfor fortsætter med at anvende vores website uden at ændre indstillingerne, accepterer du brugen af cookies.

Jeg er indforstået