Shakshuka
Opskrifter
Shakshuka, som er et både nemt og mættende brunchalternativ, betyder "en blanding" på arabisk og har eksisteret i middelhavskulturer i århundreder. Nyd denne smagsfyldte ret til brunch eller på alle tider af dagen!
Shakshuka, som er et både nemt og mættende brunchalternativ, betyder "en blanding" på arabisk og har eksisteret i middelhavskulturer i århundreder. Nyd denne smagsfyldte ret til brunch eller på alle tider af dagen!
Anvendte iCook-produkter:
Skærebræt af træ
Knivsæt med 5 dele
Non-stick stegepande med låg, 24 cm
Ingredienser:
3 g harissa
3 g stødt spidskommen
3 g røget paprika
5 ml tomatpasta
3 fed hvidløg, hakket fint
1 spsk. olivenolie
2 peberfrugter (1 rød og 1 gul), uden kerner og grofthakket
400 g blommetomater, hakkede
3 store økologiske æg
½ avocado, i skiver og stænket med citronsaft
15 g frisk bredbladet persille, hakket
havsalt efter smag
ristet surdejsbrød
Tilberedning:
Opvarm olivenolie på panden ved middel varme, og tilsæt harissa, spidskommen, røget paprika, tomatpasta, hvidløg, peberfrugter og salt. Sauter i ca. 2 minutter.
Tilsæt tomater, og lad retten simre i ca. 10 minutter, indtil saucen er reduceret og tyknet, mens der røres i den af og til.
Brug bagsiden af en træ- eller silikoneske til at lave tre huller i saucen og slå æggene ud i dem. Læg låget på panden og lad retten stege i 2-3 minutter, indtil æggehviden er stivnet, men blommerne stadig er løbende.
Når retten er færdig, tages låget af. Tilsæt avocadoskiverne, og pynt med frisk persille. Serveres med ristet surdejsbrød.
Vi anvender cookies for at kunne tilbyde dig den bedste oplevelse på vores website. Cookies er filer, der gemmes i din browser og bruges til at hjælpe med at gøre din oplevelse på nettet mere personlig.
Hvis du derfor fortsætter med at anvende vores website uden at ændre indstillingerne, accepterer du brugen af cookies.