Luftige pandekager med mascarpone og blåbær
Opskrifter
Både børn og voksne elsker disse pandekager! Og med den cremede mascarpone iblandet citron og kardemomme er denne opskrift et sikkert hit!
Både børn og voksne elsker disse pandekager! Og med den cremede mascarpone iblandet citron og kardemomme er denne opskrift et sikkert hit!
Anvendte iCook-produkter:
1-liters blandeskål
2-liters blandeskål
3-liters blandeskål
Non-stick stegepande, 24 cm
Ingredienser:
150 g mascarpone eller græsk yoghurt
1/2 tsk. stødt kardemomme
1 tsk. citronsaft
evt. Nutriway All Plant Protein
175 g hvidt speltmel
1 spsk. bagepulver
70 g sukker
1 æg
250 ml mælk
2 tsk. vaniljeekstrakt
30 g smør, smeltet
1 knivspids salt
200 g blåbær
flydende honning
Tilberedning:
Pisk mascarponen eller den græske yoghurt i den mindste blandeskål med 15 g af sukkeret, indtil blandingen er cremet. Rør citronsaft, stødt kardemomme og evt. Nutriway All Plant Protein i blandingen. Stil det til side.
Bland mel, bagepulver, salt og resten af sukkeret godt i den store blandeskål.
Kom æg, mælk, vaniljeekstrakt og det smeltede, afkølede smør i den mellemstore blandeskål, og pisk sammen.
Lav et hul midt i melblandingen med bagsiden af en ske. Hæld væskeblandingen i hullet, og pisk blandingen til en glat tynd dej.
Smelt en lille klat smør på panden ved middel varme. Ved brug af iCook non-stick stegepanden er det ikke nødvendigt at bruge smør, men det giver ekstra smag og gør pandekagerne gyldensprøde.
Hæld små klatter af dejen på panden. Lav 2-3 pandekager ad gangen. Lad dem stege i ca. 2 minutter, eller indtil de er gyldne. Vend dem med en spartel af silikone eller træ, og gentag.
Server pandekagerne med en stor klat af mascarpone-cremen, blåbær og et stænk naturhonning.
Vi anvender cookies for at kunne tilbyde dig den bedste oplevelse på vores website. Cookies er filer, der gemmes i din browser og bruges til at hjælpe med at gøre din oplevelse på nettet mere personlig.
Hvis du derfor fortsætter med at anvende vores website uden at ændre indstillingerne, accepterer du brugen af cookies.