Favoritter (0) 0 Favoritter

Din favoritliste er tom!

Tak! Dine favoritter er blevet overført til indkøbskurven

ABOER I FOKUS

Luftige pandekager med mascarpone og blåbær

Opskrifter

Både børn og voksne elsker disse pandekager! Og med den cremede mascarpone iblandet citron og kardemomme er denne opskrift et sikkert hit!

Anvendte iCook-produkter:

  1. 1-liters blandeskål

  2. 2-liters blandeskål

  3. 3-liters blandeskål

  4. Non-stick stegepande, 24 cm

Ingredienser:

  1. 150 g mascarpone eller græsk yoghurt

  2. 1/2 tsk. stødt kardemomme

  3. 1 tsk. citronsaft

  4. evt. Nutriway All Plant Protein

  5. 175 g hvidt speltmel

  6. 1 spsk. bagepulver

  7. 70 g sukker

  8. 1 æg

  9. 250 ml mælk

  10. 2 tsk. vaniljeekstrakt

  11. 30 g smør, smeltet

  12. 1 knivspids salt

  13. 200 g blåbær

  14. flydende honning

Tilberedning:

  1. Pisk mascarponen eller den græske yoghurt i den mindste blandeskål med 15 g af sukkeret, indtil blandingen er cremet. Rør citronsaft, stødt kardemomme og evt. Nutriway All Plant Protein i blandingen. Stil det til side.

  2. Bland mel, bagepulver, salt og resten af sukkeret godt i den store blandeskål.

  3. Kom æg, mælk, vaniljeekstrakt og det smeltede, afkølede smør i den mellemstore blandeskål, og pisk sammen.

  4. Lav et hul midt i melblandingen med bagsiden af en ske. Hæld væskeblandingen i hullet, og pisk blandingen til en glat tynd dej.

  5. Smelt en lille klat smør på panden ved middel varme. Ved brug af iCook non-stick stegepanden er det ikke nødvendigt at bruge smør, men det giver ekstra smag og gør pandekagerne gyldensprøde.

  6. Hæld små klatter af dejen på panden. Lav 2-3 pandekager ad gangen. Lad dem stege i ca. 2 minutter, eller indtil de er gyldne. Vend dem med en spartel af silikone eller træ, og gentag.

  7. Server pandekagerne med en stor klat af mascarpone-cremen, blåbær og et stænk naturhonning.

Download opskriften her som PDF / ePub

Vi anvender cookies for at kunne tilbyde dig den bedste oplevelse på vores website. Cookies er filer, der gemmes i din browser og bruges til at hjælpe med at gøre din oplevelse på nettet mere personlig.

Hvis du derfor fortsætter med at anvende vores website uden at ændre indstillingerne, accepterer du brugen af cookies.

Jeg er indforstået