Favoritter (0) 0 Favoritter

Din favoritliste er tom!

Tak! Dine favoritter er blevet overført til indkøbskurven

ABOER I FOKUS
© iStockphoto

Californisk quinoaskål

Opskrifter

Velsmagende og næringsrig – denne farverige skål er super nem at lave. Hvis du har brug for et hurtigt og sundt måltid i en fart, skuffer denne ret ikke!

Anvendte iCook-produkter:

  1. Skærebræt af træ

  2. Knivsæt med 5 dele

  3. 2-liters blandeskål

Ingredienser:

  1. 1 rød peberfrugt, i skiver

  2. 3 spsk. olivenolie, fordelt

  3. 1/4 spsk. hvidløgspulver

  4. 250 g kogt quinoa

  5. 150 g majs på dåse, drænet

  6. 40 g rødløg, finthakket

  7. 1 mellemstor avocado, i skiver

  8. 6-8 cherrytomater, halveret

  9. 5 g koriander (eller en blanding af dine foretrukne krydderurter), hakket

  10. 1/3 spsk. limesaft

  11. salt og peber efter smag

Tilberedning:

  1. Forvarm ovnen til 220°. Vend den røde peberfrugt med 1 spsk. olivenolie, drys hvidløgspulver på, og smag til med salt og peber. Rist peberfrugten i 15 minutter, eller indtil den er blød og let forkullet. Stil til side til afkøling.

  2. Kom den kogte quinoa, majsen og det hakkede rødløg i blandeskålen.

  3. Når peberfrugten er kølet lidt af, kommes den også i skålen sammen med avocado og cherrytomater.

  4. Stænk med resten af olivenolien og limesaft, og smag til med salt og peber. Vend det hele sammen, og velbekomme!

Download opskriften her som PDF / ePub

Vi anvender cookies for at kunne tilbyde dig den bedste oplevelse på vores website. Cookies er filer, der gemmes i din browser og bruges til at hjælpe med at gøre din oplevelse på nettet mere personlig.

Hvis du derfor fortsætter med at anvende vores website uden at ændre indstillingerne, accepterer du brugen af cookies.

Jeg er indforstået